Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Banki, pénzügyi szektor képes leírás - Közvetlen céges álláshirdetések.tlap.hu
részletek »

Banki, pénzügyi szektor - Közvetlen céges álláshirdetések.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegesallas.tlap.hu » Banki, pénzügyi szektor
Keresés
Találatok száma - 20 db
Aviva

Aviva

Az Aviva Csoport nemzetközi szinten a hosszú távú megtakarítások, a vagyonkezelési lehetőségek és a biztosítások specialistája. Az élet- és nyugdíjbiztosítások piacán Európa vezető pénzintézete, világszinten pedig az ötödik legnagyobb biztosítási csoport. Az Aviva Életbiztosító Zrt. Magyarország leghatékonyabb életbiztosítója kíván lenni, ügyfelei, tulajdonosai, alkalmazottai számára egyaránt. Valós pénzügyi igényeken alapuló életbiztosítási és megtakarítási szolgáltatásaink segítségével életre szóló kapcsolat kialakítására törekszünk ügyfeleinkkel.

AXA Csoport

AXA Csoport

Kiemelkedően rugalmas megoldásokra teszünk javaslatot, ami azt jelenti, hogy ügyfeleinket aktív szereplőknek tekintjük, akik kiválaszthatják, mit, hol és mikor fektetnek be, valamint eldönthetik, hogy milyen megtérülést részesítenek előnyben. A nemzetközi tapasztalatok egyértelműen azt mutatják, hogy a munkavállalók között egyre többen várják azt a cégvezetéstől, hogy ne a külső motivációnak minősülő pénzt, hanem a céghez és a munkához való kötődésüket erősítsék.

CIB Csoport

CIB Csoport

A CIB Csoport Magyarország második legnagyobb bankjaként, a hazai pénzpiac meghatározó szereplőjeként mindig is munkatársait tekintette legfontosabb értékének. Ennek szellemében mindent megteszünk munkatársaink szakmai és emberi kiteljesedését, felelős és önálló munkavégzését támogató környezet biztosításáért, megkülönböztetéstől mentes megbecsüléséért és motiválásáért, valamint kollégáink hosszú távú megtartásáért, karrierjük gondozásáért.

Citigroup

Citigroup

A Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe a Citigroup tagja, mely a világ legnagyobb pénzügyi szolgáltatást nyújtó csoportja. A Citigroup több mint 275,000 embert foglalkoztat, 200 millió magán és vállalati ügyfelet szolgál ki a 100 országot lefedő hálózatában. A Citigroup különleges előnye nem csak az egész világra kiterjedő jelenlétének köszönhető, hanem a több ezer jól képzett, helyi bankárnak, akik helyismerettel, nyelvtudással és helyi kapcsolatrendszerrel rendelkeznek. A Citigroup olyan embereknek nyújt hosszútávú karrierlehetőséget, akik törekednek arra, hogy a legtöbbet kihozzák magukból, nyitottak az újra, kreatívak, és jól érzik magukat egy változásokkal, kihívásokkal teli, versenyszellemű munkahelyen.

Erste

Erste

Bankfiókjaink és Kereskedelmi Centrumaink az ország több pontján egységes modern megjelenéssel és felszereltséggel várják az ügyfeleket és természetesen az új kollégákat is. A központi épület egy új, korszerű 1500 fő befogadására alkalmas 15 emeletes toronyház a Duna partján, az Árpád Híd mellett, melyet 2006-ban vettünk birtokba. Az épület kialakításánál (csakúgy, mint az egyéb kirendeltségeken) figyelembe vették a modern környezeti és a kényelmi szempontokat egyaránt, munkatársaink elégedettsége érdekében. Mind az Erste Bank mind pedig leányvállalati ebben az épületben találhatók.

FHB Bank

FHB Bank

Az FHB Földhitel- és Jelzálogbankot, mint szakosított pénzintézetet 1997 októberében alapította 3 Mrd forint alaptőkével négy bank (a Magyar Befektetési és Fejlesztési Bank Rt., a Mezőbank Rt., a Postabank és Takarékpénztár Rt., a Pénzintézeti Központ Bank Rt.) és a Pénzügyminisztérium azzal a céllal, hogy kialakuljon Magyarországon a hosszú lejáratú finanszírozás, létrejöjjenek a hosszabb távú befektetési lehetőségek és fejlődésnek induljon az ingatlan piac. A bank 1998 márciusában kapta meg működési engedélyét a Magyar Pénz- és Tőkepiaci Felügyelettől (a PSZÁF jogelődjétől).

Groupama - Garancia

Groupama - Garancia

Groupama Csoport - 100 éves múlt A Groupama a 19. században a mezőgazdaság-alapú társadalom igényeinek kiszolgálása érdekében jött létre. A Groupama-csoport, amelynek ma már 16 millió ügyfele és 39 ezer alkalmazottja van világszerte, 14 - elsősorban európai - országban van jelen. A cég jövedelme 2009-ben már elérte a 17.4 milliárd Eurós összeget. Franciaországban a Groupama változatos és meglehetősen erős helyi jelenléttel működő disztribúciós hálózata lehetőséget teremt arra, hogy az ügyfeleknek és a szövetkezeti tagoknak (magánszemélyeknek, szakembereknek, intézményeknek és cégeknek) olyan megoldásokat kínáljanak, amelyek kombinálva tartalmazzák a biztosítási, szolgáltatási valamint banki termékeket. Nemzetközi szinten a Groupama terjeszkedésével a Csoport hasznosíthatja a már bevált gyakorlatait és ismereteit. Tapasztalatának köszönhetően képes a biztosítási piac valamennyi szegmensében megragadni a kínálkozó lehetőségeket. A Groupama világos stratégiát és célokat tűzött ki maga elé: kombinálja a növekedést és profitábilitást, mindemellett növelni szeretné az értékét és az európai 10 legerősebb biztosító társaság közötti rangsorban betöltött pozícióját.

ING

ING

Az ING ma Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó cégcsoportja. Az ING Biztosító 1991-ben kezdte meg magyarországi működését. Az ING Biztosító munkatársai befektetési lehetőségeket, jelzáloghitelt, egészség- és életbiztosítást, kórházi hotelszolgáltatást, lakásbiztosítást és vállalatok számára munkavállalói juttatásokat értékesítenek.

K&H

K&H

A K&Bank fontosnak tartja, hogy működéséről, szolgáltatásairól és termékeiről a nagyközönség a sajtó közvetítésével is értesülhessen. A K&Bank rendszeresen beszámol tevékenységének eredményeiről a partnereinek és a nagyközönségnek. A K&Bank dolgozóinak biztos munkahelyet, vonzó szakmai életutat kínál.

Hirdetés
MKB

MKB

A világ egyik legtekintélyesebb pénzügyi magazinja, a Euromoney havilap és a hozzá tartozó Liquid Real Estate szaklap által végzett, mintegy félszáz országban végzett felmérés során a magyarországi bankok ingatlanpiaci teljesítményeit összemérve - a tavalyi évhez hasonlóan - az idén is az MKB Bank tevékenységét ítélték a legjobbnak Magyarországon. Álláskereső portálján vidéki és budapesti pozíciók is megtalálhatóak Hasznos információk álláskereséshez-Karrier sarok: - Hogyan viselkedjünk állásinterjún? - Tipikus interjúkérdések - Virtuális interjú - Nyelvi tesztek a Katedrától - Személyiségteszt - Necc tesztek fiataloknak - Próbainterjú

MNB

MNB

A jegybanki funkció és az ebből következő kitüntetett szerep miatt a Magyar Nemzeti Bank munkatársai mindannyian elkötelezetten és felelősségteljesen igyekeznek hozzájárulni az intézmény pozitív megítéléséhez a szervezeti célok hatékony és eredményes megvalósítása révén. A célok elérése érdekében munkáltatóként olyan vállalati kultúrát támogatunk, amely érezteti a munkavállalókkal, hogy számítanak rájuk, hagyják kibontakozni képességeiket; illetve olyan környezetet és munkafeltételeket teremtünk, amelyben az alkalmazottak legjobb tudásuk és képességeik szerint járulhatnak hozzá a szervezet sikereihez. Ennek jegyében valljuk azt, hogy tiszteljük az egyént; aki - hitünk szerint - kész és képes azonosulni a bank céljaival, felelős döntéseket hozni, nyitottan, sajátjától eltérő gondolatokat befogadni, folyamatosan fejlődni. Elvárjuk és elismerjük a magas szintű szaktudást, és támogatjuk annak megújítását, továbbá értéknek tekintjük a bank szakmai műhelyeit, ahol együttes tanulás, tudásátadás révén nő fel a jegybank szakmai utánpótlása.

Morgan Stanley

Morgan Stanley

Cégünk a világ egyik legnagyobb nemzetközi pénzügyi vállalata, kiemelkedő színvonalú és teljes körű pénzügyi szolgáltatásokkal az értékpapírok, a vagyonkezelés és a hitelszolgáltatások területén. Szerte a világon több mint 54 000 munkatársunk van, akik 30 ország 600 irodájában dolgoznak. Az informatikus alkalmazottak száma eléri a 6000 főt. Elismert és világszínvonalú pénzügyi tevékenységünkhöz nélkülözhetetlen IT részlegünk folyamatos fejlesztése és bővítése. A legújabb, budapesti székhelyű IT központunkból főként New York-i és londoni tevékenységünket, valamint ügyfeleinket támogatjuk fejlesztői és infrastruktúra üzemeltetési szolgáltatásokkal. A legnagyobb szakmai elismerésekkel rendelkező részlegünk budapesti központjába keresünk szakképzett és tapasztalt informatikusokat.

OTP

OTP

Külföldi leányvállalataival az OTP Bank a közép-és kelet-európai bankpiac meghatározó szereplőjévé vált, jövedelmezősége pedig az egyik legjelentősebb Európában. Jelenleg a bankcsoport 12 és félmilliónál több ügyfelet szolgál ki kilenc országban közel 1600 bankfiókon és az elektronikus csatornákon keresztül. A bank univerzális jellegéből adódóan minden piaci szereplőnek széles körű pénzügyi szolgáltatásokat nyújt, melyek kialakításában és szabályozásában tapasztalt szakemberek vesznek részt. Az OTP Csoport univerzális pénzügyi szolgáltatásait üzleti és jogi megfontolásokból számos leányvállalat bevonásával nyújtja. Míg a Magyarországon a hagyományos banki szolgáltatásokat az OTP Bank portfolióját alkotják, a modernebb pénzügyi igényeket - például autó finanszírozás, befektetési alapok - a bank leányvállalatai fejlesztik és értékesítik. A Bankcsoport ügyfeleinek biztosítási termékek iránti igényét - biztosítási üzletágának 2008. évi értékesítését követően - a francia Groupama Csoporttal való stratégiai együttműködés keretében történő biztosításértékesítés révén elégíti ki.

Riverside

Riverside

Kiemelkedő befektetési tapasztalatával és bizonyítottan kiváló működésével a magántőke-befektetéssel foglalkozó Riverside széles körű elismertségnek örvend. A Riverside folyamatosan, kiszámíthatóan és gyorsan fejleszti azokat a társaságokat, amelyekbe befektet. Tevékenységük középpontjában az adott piaci szegmensben piacvezető, nyereséges kis- és középvállalatok felvásárlása áll. A Riverside a menedzsmenttel együttműködve tőkebefektetéssel, termékexpanzión és erőteljes kutatás-fejlesztésen keresztül és/vagy stratégiai add-on akvizíciók segítségével biztosítja a portfólióban szereplő vállalatok növekedését. A Riverside mindig nyitott arra, hogy tehetséges és motivált személyek csatlakozzanak globális csapatához.

SIGNAL Biztosító

SIGNAL Biztosító

Értékesítési területre mosonmagyaróvári, győri, székesfehérvári, budapesti, gyöngyösi, miskolci, nyíregyházi és debreceni üzleti igazgatóságainkra képviselői munkakörbe minimálisan érettségivel, és néhány éves munkatapasztalattal rendelkezők jelentkezését várjuk. A betanulási időszakban támogatást nyújtunk! A támogatás igénybe vételének feltétele az előírt feladatok maradéktalan ellátása, az elvárt teljesítményszint elérése. A felvételt nyert pályázók számára beilleszkedési tervet készítünk, hogy elősegítsük munkakapcsolatai kialakulását. Kiemelten kezeljük a gyakorlati képzés megszervezését, ezzel realizálva az üzletkötői munkával kapcsolatos teendőket.

Solarcapital

Solarcapital

A SolarCapital a többi hazai brókercégtől eltérően nem a szűkös magyar befektetési piac termékeit árulja, hanem a nemzetközi határidős piacok napról napra bővülő termékpalettáját teszi elérhetővé a magyar befektetők számára is. A világ összes jelentős határidős piacára közvetlen elérést biztosítunk, profitlehetőséget kínálva a globális gazdaság számtalan területén. Segítségünkkel az arany, a réz vagy a gyapot New Yorkban, az olaj, a kávé vagy a kakaó Londonban, a S&index, a T-Note (10 éves amerikai államkötvény), a búza vagy a hasaalja szalonna Chicagóban, éppen olyan könnyen elérhető befektetésesé válik, mint más brókercégnél a Mol-részvény vagy a magyar államkötvény.

Sopron Bank

Sopron Bank

A Sopron Bank Zrt. a Nyugat-magyarországi régióban és Budapesten egyre erősebb piaci pozíciót szerzett meg. A dinamikus fejlődést többek között hatékony személyzetfejlesztéssel kívánjuk megvalósítani. Álláslehetőséget biztosítunk munkavállalóknak és gyakornokoknak, szakmai tapasztalattal rendelkezőknek és pályakezdőknek egyaránt. Ha Ön is tagja szeretne lenni egy ambícizus, szakképzett csapatnak, regisztráljon adatbázisunkban. Visszajelzést az Ön által megadott elérhetőségen adunk.

Tuti menü