Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségügyi szektor képes leírás - Közvetlen céges álláshirdetések.tlap.hu
részletek »

Egészségügyi szektor - Közvetlen céges álláshirdetések.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegesallas.tlap.hu » Egészségügyi szektor
Keresés
Találatok száma - 5 db
EGIS

EGIS

Olyan, szakmájukat mesterfokon művelő szakemberek, akik örömüket lelik a folyamatos innovációban, fejlesztésben, rugalmasan alkalmazkodnak a gyorsan változó körülményekhez. - Magyarországi telephelyeinken 2700, külföldi képviseleteinken 900 munkavállalónk van. - A 2700 munkatársunk közül csaknem 2200-an Budapesten, és több mint 500-an körmendi gyáregységünkben dolgoznak. - A legtöbb munkavállalót a termelés területén foglalkoztatjuk, ezt követi a kereskedelem, a kutatás, minőségbiztosítás és az adminisztratív területek. - Tevékenységünkből eredően munkatársaink legnagyobb része vegyipari vagy orvosi végzettségű: orvos, gyógyszerész, vegyész, vegyészmérnök, vegyésztechnikus vagy vegyianyag-gyártó, gyógyszergyártó. - A felsőfokú végzettségűek aránya 35%.

EÜ állások a WORK24-en

EÜ állások a WORK24-en

Álláskereső portálunk több, mint 20 kategóriában kínál állásokat álláskeresők részére. Kiemelten foglalkozunk a mérnök, IT, logisztika, minőségbiztosítás és LEAN/Kaizen - 6 Sigma területeivel. Legfőbb célunk, hogy partnercégeinket költséghatékony módon segítsük abban, hogy megfelelő partnereket találjanak állásajánlataikra.

GlaxoSmithKline

GlaxoSmithKline

Különbözőek vagyunk. Ugyanígy jó munkahely is sokféleképpen lehet egy cég. Amiért szerintünk jó a GlaxoSmithKline-nál dolgozni: Büszkék vagyunk a GSK-ra. Európa legnagyobb gyógyszergyártójaként az a célunk, hogy a gyógyításban partnerei legyünk az orvosoknak és betegeknek egyaránt. Olyan területeken fejlesztünk ki újabb és újabb gyógyszereket, mint a légzőszervi és központi idegrendszeri betegségek, a diabétesz vagy vakcinák. A legjobbak szeretnénk lenni, ezért nálunk is sok a munka, nagyok az elvárások, de jól érezzük magunkat munka közben, mert szeretjük, amit csinálunk, van mozgásterünk a munka elvégzésének módjában, ötletek felhasználásában, a munkaidő beosztásában. A GSK sok szereplős, gyorsan változó piacon szeretne folyamatosan sikeres lenni, ezért folyamatosan keressük az új megoldásokat, értékeljük, ha kollégáink kezdeményeznek, új ötleteket valósítanak meg. Úgy tudunk sikeresek lenni, hogy mindeközben emberközpontúak maradunk. A kollégáink szerint a legjobb a GSK-ban az, hogy jó a csapat, közvetlen a légkör, jó a hangulat, odafigyelünk egymásra.

Richter Gedeon

Richter Gedeon

Ma már nem csupán Richterről, hanem Richter csoportról beszélhetünk, mely nem csak a magyar, hanem a kelet-közép-európai régió egészségügyi ellátásának is meghatározó szereplője, regionális multinacionális cég. Továbbra is élen járunk a kutatás-fejlesztésben, kiemelten fontos számunkra az innováció, mint a versenyképesség egyik alappillére, valamint a társadalmi szerepvállalás is szívügyünk, mint minden felelősen és hosszú távon gondolkodó cégnek. Kiemelten segítjük az oktatást és a magyar egészségügyet, számos eseményt támogatunk és díjakat adunk át.

Sanofi-Aventis

Sanofi-Aventis

A Sanofi-Aventis/Chinoin a hazai gyógyszeripar meghatározó képviselője, és egyben a világ egyik legnagyobb gyógyszervállalatának a Sanofi-Aventis csoportnak a tagja. A csoport árbevétel alapján a világ 5. legnagyobb gyógyszergyártója, Európában és Magyarországon pedig első helyen áll. A Sanofi-Aventis vállalatcsoporthoz két magyarországi vállalat tartozik: - Chinoin Zrt. - Sanofi-Aventis Zrt.

Tuti menü