Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb szektorok képes leírás - Közvetlen céges álláshirdetések.tlap.hu
részletek »

Egyéb szektorok - Közvetlen céges álláshirdetések.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegesallas.tlap.hu » Egyéb szektorok
Keresés
Találatok száma - 34 db
 Lechner Lajos Tudásközpont Nonprofit Kft.

Lechner Lajos Tudásközpont Nonprofit Kft.

Karrier Mi minden nap kezdetét örömmel várjuk, mert szívesen és szenvedélyesen foglalkozunk hivatásunkkal Kedves Látogatónk! Tudásközpontunk olyan embereknek nyújt hosszú távú karrierlehetőséget, akik törekednek arra, hogy a legtöbbet kihozzák magukból, nyitottak az újra, kreatívak és jól érzik magukat egy kihívásokkal teli munkavégzés során. Miért jó nálunk dolgozni? Biztos háttér Szakmai kihívások Folyamatos fejlődés lehetőség Jó csapat

A Közszféra Állásportálja

A Közszféra Állásportálja

Regisztráció nélkül szabadon kereshet az álláshelyek között. Regisztráció után lehetőség nyílik önéletrajzának elhelyezésére is adatbázisunkban. Felhívjuk figyelmét, hogy az önéletrajzának feltöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a közigazgatási szervek közvetlenül megkeressék Önt állásajánlatukkal kizárólag közszolgálati tisztviselői munkakör betöltésére (a közalkalmazotti törvény hatálya alá tartozó szervezetek ugyanis nem rendelkeznek hozzáféréssel a toborzási adatbázishoz). Az önéletrajz elhelyezése a toborzási adatbázisban azonban nem jelenti azt, hogy ezzel Ön automatikusan pályázatát is benyújtotta. Amennyiben egy közzétett pályázat felkelti érdeklődését, úgy az abban foglaltak szerint kell pályázatát továbbítania a munkáltatóhoz. Az állásportálon található pályázatok tartalmáért a pályázatot elhelyező, kiíró szerv felel és a KIH csak közzéteszi azokat.

Állami Nyomda NyRt.

Állami Nyomda NyRt.

Az Állami Nyomda hosszú távú stratégiai célja a hatékony emberi erőforrás gazdálkodás, a munkavállalók munkaképességének fenntartása, alkotó szándékuk hasznosítása. Kiemelkedő fontosságú a vállalat számára a megfelelően képzett munkaerő, valamint az emberi erőforrás egészségi állapota. A magas színvonalú munka elvégzéséhez az Állami Nyomda NyRt lehetőséget biztosít a munkavállalók szakmai fejlődésére, a gyakorlati ismeretek bővítésére. Az egészség megőrzése érdekében a dolgozók rendszeresen szűrővizsgálatokon vesznek részt.

AVIS

AVIS

A szolgáltató központban jelenleg több mint 300 fő dolgozik. Munkatársaink 80%-a felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Üres pozícióink betöltésére elsősorban olyan pályakezdő fiatalokat keresünk, akik legalább egy európai nyelven tárgyalóképes szinten kommunikálnak. A hozzánk jelentkező fiatalok túlnyomó része felsőfokú végzettséggel rendelkezik, vagy gazdasági középiskolai végzettséggel, azonban ez utóbbi esetben legalább 1-2 éves, adott szakterületen szerzett tapasztalatot várunk el. Cégünk dinamikusan fejlődik, folyamatosan keres a meghirdetett munkakörökbe fiatal diplomásokat, pályakezdőket, valamint néhány év tapasztalattal rendelkező pénzügyi munkatársakat, könyvelőket, adatbázis-kezelőket és az ügyfélszolgálat területén jártas kollégákat. Keresünk továbbá behajtásban, biztosítási ügyintézésben is jártas munkavállalókat.

Balla Ingatlan

Balla Ingatlan

Cégünk a versenytársainál lényegesen kedvezőbb feltételeket kínál, nincs 'asztalpénz', magasabb jutalékot és juttatásokat biztosítunk - telefon, hirdetések, stb. -. Továbbá munkatársainknak az összes belső képzésünk ingyenes, nincsen rendszer használati díj vagy egyéb hasonló anyagi kötelezettség. Feltételek: - rátermettség, jó kommunikációs készség, jó megjelenés, - kitartó, kreatív, szimpatikus és empatikus személyiség, - lakóhely a munkaterületen, vagy közvetlen közelében, - számítógépes programok megfelelő szintű kezelése, - ingatlanközvetítői szakmai végzettség, vagy szakmai gyakorlat és szakmai ismeretek megléte előnyt jelent.

Borsodchem

Borsodchem

Társaságunk, a BorsodChem Zrt., Európa egyik piacvezető MDI, TDI, PVC és klóralkáli termék gyártója. Széles körben felhasznált, kiváló minőségű alapanyagokat biztosítunk számos iparág számára. Termék portfóliónk folyamatosan bővül, piaci pozíciónk napról napra erősödik. Tehát bárhol is van most - akár munkában, iskolában, vagy otthon - környezetében fellelhetők olyan tárgyak, mint pl. a szék, amelyen ül, vagy a számítógép, amit e sorok olvasásához használ, valamint autója egyes részei - ülés, műszerfal, belső burkolatok -, amelyek mind a BorsodChem által gyártott alapanyagból készültek.

British Petrol (BP)

British Petrol (BP)

A British Petrol (BP) olajipari vállalat mintegy ezer főt foglalkoztató szolgáltató központot létesített Budapesten. A budapesti szolgáltató központ átfogó szolgáltatásokat nyújtana az ügyfeleknek mind az üzleti, mind a pénzügyi kapcsolatok terén. A BP munkatársainak elmondása szerint olyan mintát követ, amelyet a munkatársak képzésébe, a technológiai folyamatokba és az üzleti kultúrába történő befektetések egyensúlya jellemez.Elsősorban de nem kizárólagosan pénzügyi területen keresnek munkatársakat.

Budapesti Közlekedési Zrt.

Budapesti Közlekedési Zrt.

A főváros és a budapesti agglomeráció lakosságának kínál kényelmes, kulturált, pontos, kiszámítható és biztonságos, a főváros minden körzetét elérhetővé tevő, versenyképes árú, azaz olyan minőségi közösségi szolgáltatást, amely összehasonlítható Európa bármelyik fővárosában működő közlekedési cégével és amelyre Budapest lakói büszkék.

Dunamenti Erőmű

Dunamenti Erőmű

A Dunamenti Erőmű a hazai beépített kapacitás közel egyötödét kitevő villamos teljesítményével és 1.000 MW hőszoláltatási teljesítményével Magyarország legnagyobb gáztüzelésű erőműve. Szabályozó képességével stratégiai szerepet vállal a hazai villamosenergia-rendszer ellátásbiztonságában. A Százhalombattán található erőmű 2009-ben 2.631 GWh villamos energiát értékesített, továbbá a magyarországi rendszerszintű szolgáltatások közel egyharmadát adta. A GDF SUEZ csoport környezeti politikájával összhangban, az elmúlt években számos korszerűsítés valósult meg. Az erőmű hat meglévő blokkja közül az egyiket úgy alakítja át, hogy hatásfoka 20 százalékkal nő. A Dunamenti Erőmű másik nagy projektje a termelésből kivont, elavult blokkjainak lebontása, amely környezetvédelmi, egészségügyi és biztonságtechnikai célokat is szolgál.

Hirdetés
Fedex

Fedex

A FedEx Express, az iparág világvezetője, feltalálta az express kiszállítást, így gyors, megbízható, időzített kézbesítési szolgáltatásokat nyújt több, mint 220 országban és területen, és olyan piacokat köt össze egy-három munkanap alatt, amelyek a világ bruttó hazai termékének több, mint 90%-át adják. A páratlan légi útvonalak használati joga, a szállítmányozási infrastruktúra, valamint a vezető információs technológia a FedEx Expresst a világ legnagyobb expressz szállítmányozási vállalatává teszi, mely gyors és megbízható szolgáltatást nyújt több, mint 3,6 millió küldemény számára minden munkanapon.

FŐGÁZ

FŐGÁZ

A cégcsoporton belül az engedélyesi tevékenységeket részben az anyavállalat, részben a jogilag önálló leányvállalatunk végzi. Kereskedelmi és egyetemes szolgáltatói engedélyes - Fővárosi Gázművek Zrt. Elosztói engedélyes - FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. Egyetemes szolgáltatási tevékenységünket a földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény, valamint annak végrehajtásáról szóló 19/2009. (I.30.) Korm. rendelet, továbbá a más földgázipari jogszabályok előírásai által meghatározott jogszabályi keretek között végezzük. Az egyetemes szolgáltatási, földgáz kereskedelmi és földgázelosztási tevékenységek a hivatkozott törvény szerint engedélykötelesek. Az ezekre vonatkozó működési engedélyeket a Magyar Energia Hivatal adja ki. Versenyképességünk egyik legfontosabb tényezője a munkatársak tudása, felkészültsége és elkötelezettsége a kitűzött célok iránt.

Ghibli

Ghibli

A Ghibli Kft. 1996-ban alakult olasz-magyar vegyesvállalatként, a ma már 100%-ban magyar cég forgalmának jelentős részét a kezdetektől fogva az olaszországi viszonylatú szállítmányozás alkotja. Teljes körű logisztikai tevékenységünk része raktári szolgáltatásunk, melynek keretében 1998 óta közvámraktárt, 2004 májusától pedig áfa-raktárt is működtetünk. Az áruk raktárunkból történő kiszállítását az egész országra kiterjedően szervezzük belföldi fuvarozásunk keretében. 2009 év elején cégünk egy 21. századi igényeknek tökéletesen megfelelő, új raktár - és irodaépületbe költözött, így még hatékonyabban és professzionális szinten tudjuk ügyfeleink logisztikai megbízásait teljesíteni. A kiválasztás folyamata: A beérkezett pályázatok értékelésre kerülnek, melynek során megvizsgáljuk, hogy a jelentkezők milyen mértékben felelnek meg a munkakörrel kapcsolatban támasztott követelményeknek. Ezt követően a megfelelő jelöltek háromkörös interjún vesznek részt, melynek során megismerhetik leendő szakmai vezetőiket és a munkavégzés helyszínét. Részletes információt kapnak cégünkről, a munkakörről, feladataikról. Amennyiben Ön egy konkrét hirdetésünkre jelentkezett, de pályázata alapján nem Önre esett a választásunk, önéletrajzát automatikusan rögzítjük adatbázisunkban és három hónapon belül, ha van az Ön végzettségének és érdeklődésének megfelelő szabad pozíció, pályázatát továbbítjuk

Gordon & Webster

Gordon & Webster

A Gordon ∓mp;ebster Tanácsadó és Befektetési Zrt. 1997-ben alakult, jelenleg a közép-európai régió négy országában végzi tevékenységeit helyi irodái révén azzal a céllal, hogy értéket teremtsen jelenlegi és jövőbeli ügyfelei számára egyaránt. Az hatvan főből álló csapatot közgazdász, jogász és informatikus szakemberek, tanácsadók képezik, akik jelentős helyi és nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek, továbbá széleskörű támogatottságot élveznek partnereink részéről is. A magyar iroda tanácsadói szolgáltatásokat nyújt a magyar piacon. Vállalatunk nemzetközi tanácsadó cégek és szoftverfejlesztők partnere. 2006-ban megnyitottuk cseh irodánkat. Terveink között szerepel a közeli jövőben a lengyel és szlovák iroda megnyitása is.

Karrier az Adecconál

Karrier az Adecconál

Az ADECCO Kft. munkaerő-közvetítési és kölcsönzési piacon meghatározó szerepű multinacionális hátterű HR szolgáltató cég. Az ADECCO Kft. munkaerő-közvetítési-, és kölcsönzési piacon meghatározó szerepű multinacionális hátterű HR szolgáltató cég. Kelet-Magyarországi régiónk operatív működésének támogatására az alábbi munkakörbe keresünk munkatársat: Regionális Operációs Projekt Menedzser Kelet-Magyarország Feladatok: Az előkészítési fázisban levő munkaerő kölcsönzési projektek folyamatainak fejlesztése; irányítása; Az irodahálózat és az on-site irodák szakmai támogatása, operatív működésének felügyelete; Toborzási projektek menedzselése, toborzók munkájának koordinálása; Ügyfél-szerződésben meghatározott szolgáltatási mutatók (KPI-ok) teljesítése; A szolgáltatási szerződésben vállalt szolgáltatási szint biztosítása, folyamatos szolgáltatás-fejlesztés; Minőségügyi előírások betartása; Esetenként országos szakmai projektek koordinálása; Beszállítók és egyéb erőforrások koordinálása; HR adminisztráció hatékony működtetése; Rendszeres kapcsolattartás az Ügyfelekkel; Heti, havi jelentések, kimutatások elkészítés

Kérdőívezés

Kérdőívezés

A kérdőívezés egy hasznos és gyors visszaigazolásokat adó felmérési módszer, mely szolgáltatása/terméke milyenségéről a végfelhasználó általi ismereteket osztja meg önnel. A kérdőívezés egyfajta piackutatás is egyben, mely megmutatja az Önök számára, hogy az embereket mennyire igényelheti egy új termék bevezetése, mennyire lehet a későbbi értékesítés során kelendő ill. keresett, így eldöntheti, hogy megéri e az adott termék vagy szolgáltatás bevezetése adott piacra, de legalábbis több szempont alapján értékelheti az összeállítandó know-how ill. megvalósíthatósági és kivitelezési tervek összeállítását.

Központi Szolgáltatási Főigazgatóság

Központi Szolgáltatási Főigazgatóság

Aktuális állások a honlapjuk Pályázatok linkjén A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság, mint szolgáltató szervezet a központi közigazgatás területén az egységes szolgáltatási és az integrált üzemeltetési tevékenysége révén járul hozzá a kormányprogram - egy hatékonyabb és integrált kormányzati működés - megvalósításához. A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság alaptevékenysége három fő szolgáltatási területekre terjed ki: - A Központi Szolgáltatási Főigazgatóságról szóló 272/2003. (XII. 24.) Korm. rendelet alapján végzi a Miniszterelnöki Hivatal, a Magyar Köztársaság minisztériumainak, valamint a minisztériumok működésétől el nem választott működtetésű intézmények - kivéve a Külügyminisztérium irányítása alá tartozó külképviseleteket - informatikai, műszaki és elhelyezési ellátását. - Működteti a központi közigazgatási üdültetési rendszert, ellátja az üdülési és oktatási célú ingatlanok vagyonkezelési feladatait. - A főigazgatóság alaptevékenységeként közbeszerzési feladatokat is ellát, mely magában foglalja a központosított közbeszerzési rendszer működtetését, valamint a Miniszterelnöki Hivatal és az egyes minisztériumok tekintetében a Kbt. hatálya alá tartozó közbeszerzési feladatok lebonyolítását.

Lapker

Lapker

Lapker-csoportként 1998 novemberében a Magyar Posta hálózatával és terjesztési rendszerével kezdtük meg működésünket. Azóta számos átalakítást hajtottunk végre a terjesztés és logisztika területén, és ezzel egyidőben fejlesztettük informatikai rendszerünket is. A változtatások, valamint a piaci kihívások magukkal hozták szervezetünk struktúrájának átalakulását is. Jelenleg négy üzletággal és öt támogató területtel látjuk el a kereskedelmi és terjesztési feladatokat a hírlapra, és az egyre bővülő palettával rendelkező kiegészítő termékeinkre vonatkozóan egyaránt. Logisztikai tevékenységünk oroszlánrésze a központi kiosztóüzemben, valamint egy-egy nagyvárosban elhelyezkedő kisebb csarnokban történik. Büszkék vagyunk folyamatosan fejlesztett RELAY és inmedio üzlethálózatunkra, melyekben európai színvonalon fogadjuk vásárlóinkat. Boltjaink és felújított pavilonhálózatunk médiafelületei lehetőséget nyújtanak arra, hogy belépjünk a hirdetési piacra.

Tuti menü