Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Frissdiplomás, szakmai gyakorlatos programok képes leírás - Közvetlen céges álláshirdetések.tlap.hu
részletek »

Frissdiplomás, szakmai gyakorlatos programok - Közvetlen céges álláshirdetések.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegesallas.tlap.hu » Frissdiplomás, szakmai gyakorlatos programok
Keresés
Találatok száma - 26 db
Accenture

Accenture

Az Accenture vezetési tanácsadással, technológiai szolgáltatásokkal és tevékenységek kiszervezésével foglalkozó világcég. Az Accenture az egész világon szerzett iparági és működési területeken szerzett páratlan tapasztalatával, minden részletre kiterjedő képességeivel és kutatásaival segíti ügyfeleit, hogy azok kiemelkedően teljesítő vállalatokká és kormányzati szervekké válhassanak. A cég 49 országban dolgozó több mint 178.000-es alkalmazotti létszámával 19,7 milliárd USD nettó árbevételt ért el a 2007. augusztus 31-én zárult pénzügyi évben. Az Accenture számos területre keres tehetséges szakembereket, hogy ügyfeleinek a legjobbat nyújthassa.

Allianz

Allianz

Az Allianz Hungária Biztosító Zrt. vezető szerepe a magyar biztosítási piacon hosszú évek óta töretlen. Ahhoz, hogy ez a töretlen fejlődés folytatódjon, és a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk ügyfeleinket szolgálni, az egyik legfontosabb kulcs emberi erőforrásaink hatékonysága. Hisszük, hogy jelenlegi és jövőbeni sikereink munkatársaink odafigyelő szaktudásán, precíz, ügyfélközpontú napi munkáján és pozitív emberi együttműködésén alapszik.

Auchan

Auchan

Az újonnan belépő munkatársak integrációjára nagy hangsúlyt fektetünk. Tapasztaltabb kollégáinknak komoly szerep jut az újonnan belépők felkészítésében. A mindenki számára biztosított képzéseken túl az új munkatársak mellé tapasztalt pártfogó kollégát is rendelünk, akinek feladata - s egyben felelőssége is - hogy megkönnyítse az új kolléga beilleszkedését, segítse őt a szakmai és helyi ismeretek minél gyorsabb elsajátításában. Törekszünk arra, hogy munkatársainkat már a belépéskor, majd azt követően folyamatosan új, aktuális információkkal lássuk el. Az információ-átadás egyik módja a képzés, mely a szaktudás fejlesztését szolgálja és elősegíti a személyes fejlődést.

Audi Hungária

Audi Hungária

Az Audi márka, és ezen belül Audi Hungaria Motor Kft. világpiaci sikere sokak számára ismert. Az autóipar élvonalába tartozó termékeket gyártani kizárólag elkötelezett és motivált munkatársakkal együttműködve lehet, akik a kihívásokban a fejlődési lehetőséget látják. Ezért kiemelten fontos az Audi Hungaria Motor Kft. számára, hogy munkatársainak olyan környezetet biztosítson, mely elősegíti szakmai elképzeléseik megvalósítását, ezen felül pedig támogatja karrierjük építését - akár külföldön is. Munkatársaink elégedettségét a bér - és béren kívüli juttatási csomagunk állandó fejlesztésével, tanulási lehetőségek biztosításával és támogatásával, illetve rendszeres munkatársi rendezvényeinkkel igyekszünk biztosítani. Célunk, hogy az Audi Hungaria Motor Kft. Magyarország legvonzóbb munkahelye legyen, és meggyőződésem, hogy a legjobb úton haladunk.

BAT

BAT

Fontos számunkra, hogy munkatársaink folyamatosan fejlődjenek, munkájukat mindig kihívásnak tekintsék. Megteremtjük a maximális teljesítmény eléréséhez szükséges feltételeket, és különös figyelmet fordítunk személyes fejlődésükre, karriertervezésükre. Nálunk kiemelt szerepet kap az egyéni felelősségvállalás. A személyes fejlődést és a karriertervezést szolgáló programjaink munkatársaink céljaira és törekvéseire épülnek, alapul véve egyéni felkészültségüket és készségeiket. A szakmai hozzáértésen túl hangsúlyt helyezünk a vezetői képességek fejlesztésére. Fontosnak tartjuk vállalatunk működésének átfogó ismeretét és megértését is. A fejlesztési tervek megvalósulását a British American Tobacco Hungary elsődlegesen 'on-the-job' segíti. Nálunk nemzetközi tapasztalatokat is szerezhetsz, szakmai fórumokon és tréningeken vehetsz részt és rendelkezésedre állnak az önképzéshez szükséges eszközök is.

Bosch

Bosch

Cégcsoportunk szerteágazó tevékenységének köszönhetően a pályázók széles körének tudunk a különféle szakterületeken munkalehetőségeket kínálni. Diákoknak gyakornoki programok keretében adunk lehetőségeket a tapasztalatszerzésre, a friss-diplomások pályakezdéséhez pedig kihívásokkal teli munkaköröket kínálunk és támogatjuk őket a személyes fejlődésben. A tapasztalattal rendelkező szakemberek és a már vezető beosztásban lévő jelentkezők is találnak életpályájuknak megfelelő, további fejlődésüket szolgáló állásajánlatokat.

Budapest Bank

Budapest Bank

Képzelje el, hogy a világ egyik legnagyobb és legismertebb vállalatcsoportjának magyarországi érdekeltségénél dolgozhat. A Budapest Bank a GE tulajdonában álló GE Capital csoport részeként működő dinamikus, globális banki és pénzügyi szolgáltató. A dinamikusan növekedő Budapest Bank több mint 20 éve a magyar bankpiac egyik meghatározó szereplője. A bank teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál mind a lakosság, mind a mikro-, kis- és középvállalatok számára a folyószámla-vezetéstől a kártya- és hiteltermékeken és biztosításokon át a megtakarítási és befektetési termékekig. A bank budapesti és békéscsabai központjában és több mint 100 tagú fiókhálózatában több mint 3000 főnek biztosít kihívásokkal teli munkahelyet. Ha tagja szeretne lenni ennek az ambiciózus, lelkes és szakmailag jól felkészült csapatnak, tekintse meg állásajánlatainkat.

DHL

DHL

Munkatársaink elkötelezettek munkájuk, ügyfeleink és szolgáltatásunk iránt. Minden kollégánk hozzájárul cégünk sikeréhez, ezért támogatjuk a személyes felelősségvállalást és az együttműködést - ez teszi sikeressé cégünket és ügyfeleinket. Nemzetközi hálózatunknak köszönhetően munkatársainknak lehetőségük van tudásuk folyamatos bővítésére, a személyes fejlődésre. Új kihívásokat és feladatokat találhatnak Magyarországon és a nemzetközi színtéren egyaránt. Az alábbi bontásban alapján is lehet keresni a honlapjukon Egyetemi/főiskolai hallgatók Felsőfokú végzettségűek Operáció &Támogatás Vezetők és szakértők Karrier lehetőségek Munkavégzés a DHL-nél

E.ON Hungária

E.ON Hungária

Vállalatunk Magyarország jelentős foglalkoztatójaként törekszik a minőségi munkahely kialakítására, ezért fontos számunkra az ösztönző munkahelyi környezet megteremtése. Munkatársainknak segítséget nyújtunk abban, hogy karrierjüket tervezni és menedzselni tudják. Tehetséges és elkötelezett munkatársaink hozzájárulnak vállalatunk sikerességének fenntartásához. Vállalati kultúránk meghatározó viselkedésmódja a csapatmunka, melynek eredményességét munkatársaink elégedettsége bizonyítja. Értékeink Felelősségge l viseltetünk munkatársaink, társadalmunk és környezetünk iránt, és közös értékeinknek tekintjük a következőket: Hitelesség - Azt tesszük, amit mondunk. Nyitottság - Azt mondjuk, amit gondolunk. Bizalom és kölcsönös tisztelet - Úgy kezelünk másokat, amilyen bánásmódot mi is elvárunk. Bátorság - Azt tesszük, és azt mondjuk, amiről meg vagyunk győződve. Társadalmi felelősségvállalás - Cselekedeteinket a hosszú távú társadalmi érdekek határozzák meg.

Hirdetés
Henkel

Henkel

A Henkel egyedülálló vállalatnak számít üzletágainak, nemzetközi telephelyeinek, termékeinek, márkáinak, munkatársainak és munkaköreinek sokszínűsége miatt. A Henkel olyan vállalat, mely az üzleti partnereivel való együttműködést és a fogyasztók igényeinek megfelelő működést egyaránt fontosnak tartja. Ez a sokszínűség a lehetőségek tárházát nyitja meg, és ezért munkatársaink a legkülönbözőbb szakmai területeken dolgoznak. A változatosság, amit a Henkel nyújt, azt is elősegíti, hogy munkatársaink meghatározhassák jövőbeli céljaikat, és megtalálják saját karrierútjukat, amit követni szeretnének. Függetlenül attól, hogy kutatás-fejlesztési, marketing, logisztikai, beszerzési, IT, pénzügyi vagy műszaki területen tervezi karrierjét, a Henkelnél számtalan lehetőséget kínálunk. Az egyéniségekben hiszünk, és olyan munkatársakat keresünk, akik a közös cél érdekében elkötelezetten dolgoznak. Korlátlan lehetőséget biztosítunk munkatársainknak, mindenkinek saját döntése, hogy él-e velük. Az azonban, hogy karrierje a Henkelnél hogy alakul, leginkább Öntől függ. Készen áll?

Invitel

Invitel

Az Invitelnél kiemelkedő lehetőség vár Rád: csatlakozz gyakornoki programunkhoz, fejleszd megszerzett tudásodat, képességeidet és készségeidet a gyakorlatban! Bármelyik szakmai területünk munkájába be tudsz kapcsolódni, és a gyakornoki program teljes ideje alatt felelősségteljes feladatokat bízunk Rád. Milyen feltételeknek kell megfelelned? -Minimum 25 órás munkavégzést kell vállalnod hetente, legalább 3-6 hónapra szóló munkaszerződéssel. -A gyakornoki programra való jelentkezés időpontjában fennálló nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal kell rendelkezned. -Meg kell győznöd minket az elkötelezettségedről.

IT-Services

IT-Services

IT Services Academy néven foglaltuk össze gyakorlatorientált képzési programjainkat. Ezek során a résztvevők megszerezhetik a diplomához szükséges szakmai gyakorlatot, megírhatják diplomamunkájukat, elmélyíthetik ICT tudásukat, nemzetközi projektekben vehetnek részt, illetve értékes és hasznos munkatapasztalatot szerezhetnek cégünknél. Budapesti és Debreceni irodáinkban az alábbi programokon való részvételre van lehetőség: Nyári szakmai gyakorlat Diplomamunka-írás Kooper atív képzés Specializációk Train IT

Magyar Telekom

Magyar Telekom

A Telekom a legjobb hely arra, hogy megmutasd azt, amire képes vagy! - A csapat: Rendkívüli emberek, különleges képességek, csúcstechnika, mindennapos bevetésen. Csapatunk minden egyes tagját felhatalmazzuk arra, hogy önállóan dolgozzon, és elvárjuk azt is, hogy felelősséget vállaljon az elvégzett munkáért. A küldetés: Együtt a legjobbnak lenni. A Telekom sikere mindannyiunk közös sikere, ami büszkeséggel tölt el minket, újabb alkotásra ösztönöz, és tiszteletet ébreszt egymás iránt. - A hely: Telekom. Innovatív humánerőforrás-eszközeinkkel egyenlő esélyt adunk mindenkinek, és Magyarországon egyedülállóan értékes béren felüli juttatásokat nyújtunk valamennyi élethelyzetben. - A kérdés: Készen állsz? Jelentkezz állásajánlatainkra, adatbankunkba vagy Gyakornoki programunkra!

MÁV

MÁV

A MÁV Csoport megalakulásával és a szervezet folyamatos átalakításával létrejött egy olyan korszerű működési forma, amely a csoport minden tagjának a leghatékonyabb működési kereteket nyújtja. A MÁV Cargo privatizációja után mód nyílhat arra, hogy az állami tulajdonban maradó MÁV Csoport is megmutathassa, hogy a piaci viszonyok közt versenyképes vasutat tud működtetni. Olyan képességekkel és képesítésekkel rendelkező fiatal, dinamikus, jó kommunikációs készségű, alkalmazkodni tudó, elhivatott és nyelvet beszélő diplomás munkavállalókat várunk, akik tudásukkal és munkájukkal hozzá tudnak járulni céljaink megvalósításához.

Mavir

Mavir

A MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zártkörűen Működő Részvénytársaság (MAVIR ZRt.) nagy hagyományokkal bíró, jelentős tapasztalattal rendelkező fiatal szervezet. A hagyomány, tapasztalat és a fiatalság ebben az esetben nem mond ellent egymásnak: a MAVIR létrehozását megelőzően az Országos Villamos Teherelosztó 1949. novembere óta látta el a rendszerirányítás műszaki feladatait. 2006. január 1-jétől pedig az integrált átviteli rendszerirányító (Transmission System Operator - TSO) létrejöttével az Országos Villamostávvezeték Rt. (OVIT Rt.) Üzemviteli Igazgatósága és a Magyar Villamos Művek Rt. (MVM Rt.) Hálózati Igazgatósága átkerült a rendszerirányítóhoz.

Metro Kereskedelmi Kft

Metro Kereskedelmi Kft

Nemzetközi és innovatív - ez a METRO Cash ∓mp;mp;mp;mp;Carry világa. 30 országban ajánlunk ügyfeleinknek üzleti igényükre szabott termékválasztékot és innovatív megoldásokat nagykereskedelmi áruházainkban. Csatlakozz hozzánk és tapasztald meg milyen sokszínű ez az üzletág. Nálunk a világ minden tájáról érkező munkatársakkal dolgozhatsz együtt olyan feladatokon, amelyek új szakmai és személyes perspektívákat nyitnak meg. Mi pedig támogatni fogjuk fejlődésed olyan személyre szabott és célzott programokkal, amelyeket csak egy stabil, globális cég nyújthat

MOL

MOL

Olyan felkészült és energikus kollégákkal kívánunk együtt dolgozni, akik - elkötelezték magukat mind a saját, mind a vállalat teljesítményének növelése mellett, - nyitottak a fejlődésre és az új ismeretek befogadására, - multikulturális környezetben is jól teljesítenek, - képesek együttműködésre és a közös munkára a siker érdekében. Egy nagyvállalat irányítása szilárd értékeken, biztos jövőképen, szigorú minőségi feltételeken kell nyugodjék. Az alábbiakban munkánk legfontosabb alapelveit mutatjuk be. Jövőképünk és értékeink Határozott jövőképpel rendelkezünk, szigorú etikai normákat állítottunk fel magunknak, és értékeinkhez következetesen ragaszkodunk - csak így biztosíthatjuk ügyfeleinket és részvényeseinket megbízhatóságunkról. Szabályozás és stratégia Csoportszintű szabályozási rendszerekben rögzítettük azokat az alapelveinket, melyek garantálják hatékony működésünket és a biztonságos munkakörülményeket. Saját növekedésünk mellett kiemelt figyelmet fordítunk a környezet megóvására, a fenntartható fejlődés biztosítására is. Vállalatirányítási Rendszerek A MOL-csoport működési modellje a csoportszintű üzleti és funkcionális egységek, valamint a tagvállalatok összehangolt működését jelenti.

Tuti menü