Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Frissdiplomás, szakmai gyakorlatos programok képes leírás: Raiffeisen - Unilever [2. oldal]
részletek »

Frissdiplomás, szakmai gyakorlatos programok: Raiffeisen - Unilever [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: cegesallas.tlap.hu » Frissdiplomás, szakmai gyakorlatos programok
Keresés
Találatok száma - 26 db
Raiffeisen

Raiffeisen

A magyar Raiffeisen Bank egyidős a hazai kétszintű bankrendszerrel. Az indulása óta egyenletesen és meggyőző dinamikával növekedő bank mára a magyar pénzügyi szféra egyik meghatározó, univerzális pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szereplőjévé vált. Eredményeinket a hatékonyságot javítva, új termékeket bevezetve, a belső szervezetet folyamatosan megújítva értük el, mindvégig szem előtt tartva vállalati, önkormányzati és magánügyfeleink magas színvonalú kiszolgálását.

Régens

Régens

A Régens 15 éve a magyar szoftver és tanácsadási piac egyik vezető vállalata. Változatos termékeinkkel és szolgáltatásainkkal ügyfeleink sokrétű igényeinek vagyunk képesek megfelelni. A Régens magas szintű szolgáltatásainak biztosítása érdekében elengedhetetlennek tartjuk, hogy a legjobb szakemberekkel dolgozzunk. A Régens legfőbb különlegessége az inspiráló, nyitott, barátságos munkahelyi légkör, egymás kölcsönös segítése és támogatása. Tevékenységünkben minden munkatárs ötleteire, javaslatára, észrevételeire számítunk. A Régens működésének hajtóereje az innováció, az új ötletekre, kezdeményezésekre mindig nyitottak vagyunk, és azokat különlegesen értékeljük. A pozitív légkört, a magas szintű együttműködés fenntartását gyakran közös programokkal erősítjük. Munkaadóként nagy hangsúlyt fektetünk kollégáink motivációjára, szakmai fejlődésére. Munkatársaink teljesítményét különböző juttatásokkal, bonuszokkal értékeljük. A Régens rugalmas munkaadó, munkakörtől függően lehetőség nyílik a kötetlen munkaidőre és a távmunkára.

Sberbank(ex-Volksbank)

Sberbank(ex-Volksbank)

Cégünknél kiemelt feladatként kezeljük, hogy stabil munkakörnyezetet és barátságos légkört biztosítsunk munkatársaink számára. Teljesítményértékelő rendszerünk során rendszeresen értékeljük munkatársaink munkáját, közösen alakítjuk ki a szakmai fejlesztési programot, melynek végrehajtását az év során folyamatosan figyeljük. A program keretében lehetőség nyílik arra, hogy megvitassuk munkatársaink egyéni karrier elképzeléseit és ha lehetséges, meghatározzuk annak megvalósítását. Vezető munkatársaink kiválasztásánál leginkább tanácsadó céghez fordulunk. Első lépésben a tanácsadó cég szűri meg a jelölteket az általunk megadott paraméterek alapján. Ezek után kapjuk meg azoknak a jelölteknek az anyagát, akiket a tanácsadó cég számunkra bemutatni szeretne. Innen kezdődnek a cégen belüli interjúk, melynek során a jelölt találkozik a szakmai vezetővel, valamint a toborzásért felelős HR munkatárssal, illetve egyes pozíciók esetén az illetékes szakterület igazgatósági tagjával. Az interjúk célja, hogy mind személyiségben, mind pedig szakmai felkészültségben a legkiválóbb jelöltnek tudjuk felajánlani az állást. Nem vezetői pozíció esetén a pályázó által beküldött önéletrajz alapján a Humánpolitikai szakterület legjobbnak ítélt jelentkezőket interjúra hívjuk. Függően az állás jellegétől azonban ezen a területen mind a többkörös interjút, mind a tesztet alkalmazzuk.

Shell

Shell

A Shell globális energia- és petrolkémiai vállalatcsoport, mintegy t 93 000 alkalmazottal, több mint 90 országban és területen. Innovatív megközelítésünk lehetővé teszi, hogy hatékonyan nézzünk szembe a jövő energetikai kihívásaival. A Shell Magyarországon 1925 óta van jelen. Tevékenységi körébe tartozik az üzemanyag kis- és nagykereskedelem, kenőanyag értékesítés és földgázkereskedelem. Magyarországi székhelyünk Budapesten található.

Synergon

Synergon

A Synergon Informatika Nyrt. modern, a kor követelményeinek megfelelő telephelyén mintegy 330 alkalmazottat foglalkoztat, többségüket rugalmas munkaidő-beosztásban. Munkatársaink átlagéletkora 30 év körüli, emiatt érthető, hogy nálunk mindenki tegeződik. A Synergonnál az 'ajtók nyitva állnak', azaz dolgozóink bármilyen észrevétellel, javaslattal bizalommal fordulhatnak az érintett vezetőkhöz. Dolgozóink képzésére nagy hangsúlyt fektetünk: a bevezető oktatáson kívül a vállalat biztosítja a munkatársak számára a munkakörük hatékonyabb ellátásához, illetve egyéni karriertervük megvalósításához szükséges szakmai továbbképzéseken, illetve a különböző készségfejlesztő programokon történő részvételt, továbbá kedvezményes angol nyelvtanfolyamokat szervezünk számukra.

Telenor

Telenor

Magyarország egyik vezető telekommunikációs cége téged is vár: felelősségteljes feladatokkal, kiváló munkakörülményekkel, barátságos, emberközeli munkahelyi légkörrel. Kollégáinknak a kihívásokkal teli munka elismeréseként versenyképes jövedelmet, vonzó juttatási csomagot nyújtunk, valamint folyamatos szakmai és készségeket fejlesztő tréningekkel segítjük fejlődésüket.

Texas Instruments

Texas Instruments

A Texas Instruments (TI) analóg technológiák, digitális jelfeldolgozó (DSP) eszközök és mikrovezérlő félvezetők tervezésével és gyártásával foglalkozik. A TI vezető szerepet játszik az analóg és digitális beágyazott, valamint alkalmazásfeldolgozási technológiák részére készülő félvezető-megoldások terén.

TVK

TVK

Az Ön fejlődése és szakmai karrierje fontos nekünk! A térség leggyorsabban növekvő és terjeszkedő vállalataként mindent megteszünk azért, hogy a legjobbakkal dolgozhassunk. A térség leggyorsabban növekvő és terjeszkedő vállalataként igen fontosnak tartjuk, hogy kiváló szakemberekkel dolgozhassunk. Munkaadóként nagy hangsúlyt fektetünk kollégáink képzésére, motiválására; karrierjük építésére, teljesítményük mérésére. Célunk, hogy biztosítsuk munkavállalóink elkötelezettségét vállalatcsoportunk iránt. Hisz így érhetjük el, hogy szakmai téren is a legjobbak között legyünk. Hiszünk benne, hogy az egyéni és a szervezeti célok összehangolásával tudjuk leginkább megőrizni üzleti eredményeinket, piaci pozíciónkat.

Unilever

Unilever

Az Unilever a világ egyik legjelentősebb márkás fogyasztási cikkeket gyártó és forgalmazó vállalata. Néhány márkájuk: Lipton, Rama, Globus, Rexona, Signal Szakmai gyakorlatos és friss-diplomás programjuk is van. Egyre több vállalat alapkövetelménynek tekinti a gyakorlat meglétét. Mi ebben is segítünk, azaz lehetőséget biztosítunk szakmai gyakorlat szerzésére. Legtöbbször a szakmai gyakorlat letelte előtt konkrét állást megpályázva és a kiválasztási folyamaton végighaladva a cég állandó tagjává válhatnak a diákok.

Tuti menü