Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Informatikai, távközlési szektor képes leírás - Közvetlen céges álláshirdetések.tlap.hu
részletek »

Informatikai, távközlési szektor - Közvetlen céges álláshirdetések.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegesallas.tlap.hu » Informatikai, távközlési szektor
Keresés
Találatok száma - 20 db
4iG

4iG

Társaságunk jogelődjét 1990-ben egyedi szoftveralkalmazások fejlesztésére alapította magyar fejlesztők egy csoportja, akik célul tűzték ki, hogy a hazai piacon meghatározó kompetenciát építsenek fel Java, Ingres és más nyílt szabványú és forráskódú technológiákra.

A.R. Hungária

A.R. Hungária

Az A.R. Hungária ZRt. intelligens képfeldolgozásra alapuló biztonság- és közlekedéstechnikai informatikai eszközöket fejleszt, gyárt és értékesít. Ügyfelei olyan rendszer-integrátor vállalatok, akik a legkorszerűbb innovatív technológiák alkalmazásával kiemelkedő műszaki színvonalú rendszereket telepítenek partnereik számára. Az A.R. Hungária ZRt. mesterséges intelligens képfeldolgozó know-how-jára épülő biztonság és közlekedéstechnikai eszközei több mint 60 országban, közel 1500 partner elégedettségét vívták ki. A világ minden földrészén, Ausztráliától Brazíliáig, Koreától Szaúd-Arábiáig megtalálhatók rendszám azonosító, okmány olvasó berendezései.

AAM

AAM

A jelenleg több mint 200 főt foglalkoztató AAM Csoport 2007-es, közel 4 milliárd forintos árbevételével Magyarország vezető és a régió kiemelkedő tanácsadó cégévé vált. Az eddigi sikerekhez nagymértékben hozzájárult a közel 15 éves szakmai múlt, valamint a kiterjedt regionális helyismeret. Ezek révén válhatott az AAM a régió nem csak egyik legkompetensebb, de egyben legkeresettebb vezetési és informatikai tanácsadó szolgáltatásokat nyújtó vállalatává. A Csoport legrégebbi pillérét adó AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. története 1994-re nyúlik vissza. Az AAM 2001-ben alapította meg 100 százalékos tulajdonosként az AAM Technologies Kft.-t, kihasználva az alkalmazásintegráció területén keletkezett piaci rést. A 2003-ban részvénytársasággá alakult vállalat a tudatos regionális terjeszkedés jegyében 2005 végén alapította meg a ma már elismert piaci szereplőként működő romániai leányvállalatát, az S.C. AAM Management Information Consulting S.R.L.-t.

Aita

Aita

Cégünk jogelődjeivel együtt 1995 óta, azaz több mint 10 éve van jelen az informatikai és telekommunikációs piacon. Az AITIA International Zrt. jelenlegi névvel és formájában 2005. január 1-én jött létre annak érdekében, hogy korszerűbb és még dinamikusabb vállalati struktúrával meg tudjunk felelni a rendkívül gyorsan változó piaci környezetnek. Az AITIA International Inc. amerikai vállalatunkat szintén 2005-ben alapítottuk a tengeren túli kutatási és értékesítési csatornák hatékony működtetése érdekében. A cég tulajdonosai 100%-ban magyar magánszemélyek. Cégünk sem külföldi, sem belföldi külső befektetést nem vett igénybe eredményei eléréséhez. Munkáinkat csak saját anyagi és szellemi forrásokra támaszkodva valósítottuk meg. A cég nettó árbevétele 2005-ben meghaladta a félmilliárd forintot és folyamatosan növekszik.

Alerant

Alerant

Az Alerant Informatikai Zrt. a magyarországi nagyvállalati informatikai piac meghatározó tagja. Ügyfelei számára teljes üzleti megoldásokat nyújt. Tevékenységi körébe elsősorban Java (JEE) alapú alkalmazások fejlesztése, integrációja, bevezetése, támogatása tartozik, valamint átfogó segítséget nyújt az üzleti folyamatokhoz szükséges informatikai háttér kialakításától kezdve a vállalati informatikai infrastruktúra kiépítéséig, átfogó technológia létrehozásáig.

Bravogroup Rendszerház Kft.

Bravogroup Rendszerház Kft.

A Bravogroup Rendszerház Kft. 1999 januárjában alakult, annak idején még Műszertechnika Rendszerház Kft. néven. Fő tevékenységi területe az irodatechnikai, vizuáltechnikai és telekommunikációs berendezések, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások értékesítése. A Bravogroup Rendszerház Kft. üzletfilozófiája: ügyfeleink igényeinek teljes körű elemzése, feltárása, és olyan komplett technikai és gazdasági megoldások kidolgozása, melyek egyediek, cégre szabottak és teljes mértékben igazodnak a felhasználó céljaihoz.

Externet

Externet

A hazai tulajdonban lévő Externet Nyrt. hazánkban az elsők között, 1996-ban kezdte internetszolgáltatói tevékenységét. Eleinte modemes előfizetőket szolgáltunk ki Szolnokon, mára legtöbb szolgáltatásunkat az ország egész területén elérhetővé tettük. Legkeresettebb termékeink a széles sávú elérések: az ADSL, mikrohullámú WaveMAX és a bérelt vonal. Teljes körű internetszolgáltatási kínálatunkban VPN hálózatépítést, VoiP telefonszolgáltatást, szerverelhelyezést és domain regisztrációt is igénybe vehetnek ügyfeleink. Cégünk stratégiai célja a gazdag szolgáltatástartalmú, internetalapú megoldások kifejlesztése és hasznosítása. További célunk ügyfeleink számára a legjobb ár-érték arányú szolgáltatások nyújtása, ehhez jó alapot teremt, hogy a telekommunikációs cégektől függetlenek vagyunk, ezért bármely területen az ott legkedvezőbb árú szolgáltatást tudjuk ajánlani. Termékeink kiváló minőségű, megbízható szolgáltatásokra épülnek, azokat az igényeknek leginkább megfelelő elemekkel gazdagítva kínáljuk.

Graphisoft

Graphisoft

A Graphisoft egy fiatalos, vonzó és elismert magyar szoftverfejlesztő cég. 1982-ben történt alapítása óta a világ egyik vezető 3D-s építészeti szoftvert gyártó cégévé fejlődött. Világszerte ismert termékünk, az ArchiCAD háromdimenziós építészeti tervezőszoftver, melynek segítségével a tervező építész 'virtuális épületet' modellez. Kutatás-fejlesztési központunk, a vöröstéglás-üvegfalas, campus típusú Graphisoft Park Óbudán, a Duna partján épült, de több kontinens nagyvárosaiban működnek leányvállalataink.

LogMeIn

LogMeIn

Élet a LogMeInnél Szeretjük a kihívásokat. Hogy mi hoz minket lázba? Például ha nulláról egy új terméket fejleszthetünk, amely megváltoztatja az emberek életét, legyen szó munkáról vagy szabadidőről. Vagy ha PVC csövekből, kötelekből és felfújható tárgyakból egy kis tutajt építhetünk és nekivághatunk vele a Mexikói-öbölnek. Te is úgy érzed, hogy egy vidám, hatékony, dinamikus cégnél a helyed? Nincs akadálya. Várunk a csapatban!

Hirdetés
Microsoft

Microsoft

A Microsoft technológiai, termék és megoldás innovációja az emberek életére a világon mindenhol meghatározó hatással bír, és hozzájárul ahhoz, hogy az egyének és közösségek a legtöbbet hozhassák ki magukból. Munkáltatóként ugyanezt a küldetést képviseljük: üzleti sikereink középpontjában az itt dolgozó emberek állnak, vállalati kultúránk ösztönzi az önmegvalósítást, nálunk minden egyéni vélemény számít! A nagyfokú önállóság, a kihívásokkal teli munkakörök, a kiemelkedő fejlődési lehetőségek mind olyan új kollégákra várnak, aki szakmai és személyes céljaikat egy sikeres, nemzetközi vállalatnál szeretnék elérni.

Montana

Montana

A Montana Tudásmenedzsment Kft. - a jogelőd Montana Zrt. 1989-es megalakulása óta - a hazai IT iparág élvonalbeli cégeként meghatározó szerepet töltünk be a magyar piacon az aktivitásunk középpontjába állított önálló megoldásfejlesztő tevékenységünkkel, a közel két évtizedes rendszer integrációs szakértői tapasztalatunkkal, és az informatikai biztonság területén kínált szolgáltatásainkkal. A Montana olyan, hosszú távú perspektívát kínáló magyar vállalat, ahol az innovációs készség, a folyamatos fejlődés és a versenyképes tudás alapvető értékként jelennek meg a mindennapokban. Munkatársaink fiatalos és dinamikus csapat tagjai, ahol tapasztalt szakértők és belső továbbképzések biztosítják az újonnan érkezők folyamatos fejlődését és integrálódását a vállalat életébe.

Nav N Go

Nav N Go

A Nav N Go Kft. egy dinamikusan fejlődő cég, amely a nemzetközi piacra fejleszt GPS-navigációs szoftvert, különféle mobil alkalmazásokat és mobil játékokat. Akkor jelentkezz, ha nem csak tehetséges, de lendületes és kreatív is vagy, és eredeti ötleteiddel szeretnéd megváltoztatni a világot! Előnyt jelent, ha a munkád egyben a hobbid is, és nem bánod, ha időnként keményen kell dolgozni.

Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.

Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.

A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (rövid nevén NISZ Zrt.) jogelődei révén 49 éves múltra tekint vissza. Elődei, az 1964-ben alapított Konjunktúra- és Piackutató Intézet (KOPINT) és az 1968-ban létrehozott Datorg Külkereskedelmi Adatfeldolgozó és Szervező Rt., melyeknek összevonásával 1987-ben jött létre a KOPINT-DATORG Konjunktúra-, Piackutató és Informatikai Intézet. 2005 júliusától a társaság egyedüli tulajdonosa a magyar állam lett, azóta zártkörűen működő részvénytársaságként működik. 2007 óta a vállalat fő tevékenysége teljes körű infokommunikációs szolgáltatások nyújtása.

Oracle

Oracle

Az Oracle Hungary Kft. 1993 óta van jelen a piacon. A több milliárd forintos árbevétellel rendelkező cég budapesti oktatóközpontjával valamint konzultációs és technikai támogatási szolgáltatásaival biztos hátteret nyújt felhasználóinak. Az Oracle Hungary Kft. munkáját közel kétszáz együttműködő partner segíti. A dinamikusan fejlődő leányvállalat termékei és megoldásai számos ágazatban - köztük a kormányzati szektorban, a telekommunikációs cégek és a pénzügyi szervezetek világában, a közlekedés, az egészségügy terén, valamint az ipari és közmű szférában - igen elterjedtek és népszerűek.

Qualysoft

Qualysoft

Meggyőződésünk, hogy szolgáltatásaink színvonalának és partnereink elégedettségének kulcsa munkatársaink szakmai elhivatottsága és rugalmassága. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a kiválasztásra és karrierlehetőségek biztosítására. Magasan képzett, dinamikus csapatunkban kollegáink átlagéletkora 32 év, az egyetemi-, főiskolai végzettséggel rendelkezők aránya 98%.

S&T UNITIS

S&T UNITIS

Az S∓mp;UNITIS Magyarország Kft. hazai és külföldi projektjeinek megvalósításához keres hosszútávra elhelyezkedni kívánó kollégákat. Munkatársainknak fejlett szakmai környezetben önálló munkát ajánlunk a legkorszerűbb eszközök alkalmazásával. Gyors szakmai fejlődési lehetőséget biztosítunk, várjuk jelentkezését. Közép és Kelet-Európa vezető IT szolgáltatója és megoldásszállítójaként a szakértelem és a professzionalizmus döntő tényező a társaság sikerében. Így az S∓mp;évek óta tetemes összegeket fektet képzésekbe. A tréninglehetőségek között szerepelnek szoftver és hardver termékekre irányuló hivatalos minősítések megszerzése, folyamatos technológiai továbbképzések, nyelvi kurzusok, és karrierépítő lehetőségek, szakértők és menedzserek számára. A különböző tréningek helyi szinten az egyes leányvállalatoknál vagy nemzetközi szinten, külső partnerek bevonásával vagy pedig tisztán belső erőforrásokkal kerülnek megrendezésre.

SAP

SAP

Munkatársaink egy hierarchiától mentes, feladatorientált, együtt gondolkodó szervezetben együttműködve széleskörű önállóságot élveznek a feladataikhoz kapcsolódó prioritások meghatározásában. Újabb sikereink forrása az olyan angol és / vagy német nyelven magas szinten beszélő munkatárs, aki a változások felé nyitottan, az eredményekre és a minőségre összpontosítva, önállóan de jó csapatjátékosként dolgozik és képes fejlődni és felelősen dönteni egy dinamikus környezetben.

Tuti menü