Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ipari szektor, autó-, gépipar, elektronikai gyártó ipar képes leírás - Közvetlen céges álláshirdetések.tlap.hu
részletek »

Ipari szektor, autó-, gépipar, elektronikai gyártó ipar - Közvetlen céges álláshirdetések.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegesallas.tlap.hu » Ipari szektor, autó-, gépipar, elektronikai gyártó ipar
Keresés
Találatok száma - 26 db
Borgwarner Turbo Systems Kft.

Borgwarner Turbo Systems Kft.

Multinacionális cégcsoport a magyar telephely -magyar leányvállalatok Oroszlányban és Szentlőrinckátán található a megadott cím angol nyelvű, a magyar elérhetőségek az alábbiak Táncsics Mihály út 111 H-2840 Oroszlány , Hungary Phone: +36 34 562300 BorgWarner TTS Kft. Dòzsa György ut 93 HU-2255 Szentlörinckáta, Hungary Phone: +36 29 631 300 Fax: +36 29 631 301 Email: haldex-awd@borgwarner.com haldex-awd.bo rgwarner.com

Budapesti Erőmű Zrt.

Budapesti Erőmű Zrt.

A Budapesti Erőmű az ország legnagyobb kogenerációs erőmű társasága. Környezetbarát módon állít elő hő- és villamos energiát. A kombinált ciklusú, kapcsoltan hőt és villamos energiát termelő erőművek korszerű és környezetbarát létesítmények. Nagy hatásfokú berendezéseik megfelelnek a szigorú európai szabványoknak, jelentős primerenergia-megtakarítást és az üvegházhatású gázkibocsátás csökkentését teszik lehetővé. A társaság több mint százéves múltjával szorosan kötődik a főváros történetéhez, és a mai napig fontos szerepet játszik Budapest távhő ellátásában és az országos villamosenergia előállításban. A Budapesti Erőmű (BERT) az EDF Csoport tagja. Három kombinált ciklusú gázturbinás erőművet és egy fűtőművet üzemeltet Budapest területén, a távhőkörzetekhez illeszkedő elhelyezkedésben. Az erőművek a budapesti távfűtési energia igény mintegy 60%-át állítják elő és adják át a Fővárosi Távhőszolgáltató Részvénytársaság, a FŐTÁV részére. A BERT a hőtermeléssel kapcsoltan a főváros villamosenergia-fogyasztása 10%-ának, illetve az országos igény 3%-nak megfelelő villamos energiát termel.

Continental Teves Magyarország Kft

Continental Teves Magyarország Kft

A cégcsoport stratégiai döntése nyomán november elsejétől egy vállalatként működik a Temic Hungary Kft. és a Continental Teves Magyarország Kft. Az új cég hozzávetőleg háromezer főnek ad munkát. Cégként és munkaadóként is hangsúlyt fektetünk a közös felelősségtudatra a mindennapokban. Esélyt teremtünk a munka és a magánélet közti egyensúly megőrzésére, lehetőséget biztosítunk továbbképzéseken, szakképzéseken való részvételre, valamint gyors karrierépítésre. ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. - Vác és Makó A ContiTech divízió tagjaként működő ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. két - az 1995-ben beindult makói és az 1999 óta működő váci- telephellyel rendelkezik, melyek 2006-ban történt egyesülését követően 2008-tól viselik e közös cégnevet.

Dalkia

Dalkia

A Dalkia Energia Zrt., a Prometheus Zrt. jogutódja, több mint 40 éves szakmai tapasztalattal a magyar energetikai piac meghatározó szereplője. Cégünk a Dalkia Energia Zrt., a francia Dalkia cégcsoport magyarországi tagvállalata. Cégünk meghatározó szereplő az energetikai szolgáltatások piacán, közel 50 milliárd forintos konszolidált árbevétellel és a cégcsoportban dolgozó 700 munkatársával. A Dalkia Energia stratégiai célja az, hogy a hő- és ahhoz kapcsolódó infrastrukturális szolgáltatások területén ügyfeleinek országosan ismert és elismert partnere legyen. Partner, amely az együttműködés során a közvetlen pénzügyi előnyökön túlmenően megbízható hátteret nyújt a szerződött ügyfél alaptevékenységéhez.

DENSO Gyártó Magyarország Kft.

DENSO Gyártó Magyarország Kft.

A DENSO Gyártó Magyarország Kft. A DENSO Gyártó Magyarország Kft. 1997 áprilisa óta működik Magyarországon. A cég két fő részvényese a DENSO Corporation, és a DENSO Europe B.V. 70-30 %-ban. A DENSO csoportnak ez az első befektetése Magyarországon, míg Európában cégünk az ötödik gyártó üzem. A 75 millió euró befektetéssel alapított gyár székhelye a székesfehérvári Sóstói Ipari Parkban található, melyet 14 európai város közül választott ki a japán vezetőség.

Duna Dráva Cement

Duna Dráva Cement

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk vezető építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek. A vállalat két, németországi székhelyű építőanyag-ipari társaság, a HeidelbergCement Group és a SCHWENK Zement KG 50-50 százalékos tulajdonában van.

Elmű

Elmű

Budapesti Elektromos Művek Nyilvánosan Működő Részvénytársaság több mint egy évszázada működik. A vállalat még az Osztrák-Magyar Monarchia időszakában kezdte el működését és két világháborút, illetve több rendszerváltozást átélve folytatja lényegében az eredeti célú tevékenységét: a különböző jellegű fogyasztók villamos energiával való ellátását. A Budapesti Elektromos Művek Nyilvánosan Működő Részvénytársaság jelenlegi korszaka 1995-ben kezdődött, és fő jellemzője, hogy a részvények többsége külföldi szakmai befektető tulajdonában van. A villamosenergia-piac átalakulására felkészülve, 2000. júniusától - a 'Kihívás 2001' projekt keretében - a Társaság szorosabb együttműködést alakított ki az Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt-vel.

GEXPRO

GEXPRO

Tehetséges, kiváló embereket mindig keresünk: akár már gyakorlattal rendelkező szakemberek, akár frissdiplomások jelentkezését várjuk. Frissdiplomások, vagy rövid munkatapasztalattal rendelkezők számára minden évben elindítjuk a rotációs programunkat, az úgynevezett 'Distributed Leadership Programot (DLP). A DLP kétéves rotációs programjának keretében a résztvevők egyik rotációs állomása az egyik nemzetközi helyszínünk lesz (jelenleg Olaszországban, Franciaországban, vagy Németországban) - illetve a legjobbak számára az Egyesült Államok, vagy Ázsia. A DLP résztvevői 4-6 hónapos projekteket vezethetnek különböző funkcionális területeken, így biztosítjuk azt, hogy részleteiben megértsék az üzleti modellünket és a Gexpro kiválóságának építőköveit.

Grundfos Magyarország Kft.

Grundfos Magyarország Kft.

Évi 10 millió darab szivattyú előállításával a Grundfos egyike a legnagyobb szivattyúgyártóknak. A keringető szivattyúk tekintetében jelenleg abszolút piacvezető. A Grundfos a világ közel 57 országában folytat üzleti tevékenységet, köztük Magyarországon is, több telephelyen, különböző működési területeken. A Grundfos a 70-es években kezdte meg a szivattyúk értékesítését Magyarországon, akkor még hagyományos külkereskedelmi csatornákon keresztül. 1987-ben jött létre az első kereskedelmi képviseleti iroda, majd a szerviztevékenységet önálló vállalkozásba szervezték, és így alakult meg a Grundfos Szerviz Kft. 1992-ben. A különálló kereskedelmi és szerviztevékenység 1996-ban egyesült - ez a Grundfos Hungária Kft. megalapításának időpontja. A Grundfos Hungária Kft. mára kiépítette a kereskedelmi tevékenységek teljes vertikumát az értékesítéstől, a marketingen át a szervizig.

Hirdetés
Hi-lex Hungary Kft.

Hi-lex Hungary Kft.

A HI-LEX Hungary Kábelrendszer Gyártó Kft. a HI-LEX Corporation egyik leányvállalata. Az anyacéget 1946-ban alapították Japánban, Takarazuka-ban. Azóta a világ legnagyobb autóipari vezérlőkábel és második legnagyobb ablakemelő kábel beszállítójaként 11 országban, 38 gyáregységgel, 8 200 embert foglalkoztat. 2010-ben a cégcsoport összesített árbevétele 1.1 milliárd volt. A HI-LEX Hungary Kft-t 2006 augusztusában alapították. Ezt követően 2007 februárjában felépült vállalatunk 6500 négyzetméter alapterületű üzeme a Rétsági Ipari Parkba Termékeik: kézi váltó kábel, kézi fék kábel, üzemanyag tanksapka nyitó kábel, motorház fedélnyitó kábel. Főbb vevőik közé tartozik a világon az egyik legkomolyabb beszállítói feltételeket állító Ford; az esztergomi Magyar Suzuki Zrt.; a franciaországi Toyota; a csehországi telephelyű Toyota Peugeot Citroen Automobile (TPCA) és az angliai Honda is.

Honeywell Magyarország

Honeywell Magyarország

A Honeywell Szabályozástechnikai Kft. fő törekvése: tehetséges alkalmazottai révén olyan páratlan értékek létrehozása, mely az egyes üzletágakban (ipari folyamatirányítás, az épület- és lakóház-automatizálás, elektrotechnikai alkatrészek) meghatározó versenyelőnyt jelent. Dinamikusan fejlődő vállalatunk tehetséges alkalmazottjai révén páratlan értéket hoz létre, vevőink és részvényeseink számára. Humán stratégiai célunk magas szakértelemmel rendelkező munkatársak vonzása, kiválasztása, megtartása és továbbképzése.

Ibiden Hungary Kft.

Ibiden Hungary Kft.

Termékünk Car with filter- DPF A DPF (Diesel Particulate Filter) egy dízel gépjárművekhez kifejlesztett kerámia alapanyagú szűrő, mely a motor és a kipufogódob között helyezkedik el. A DPF-et arra tervezték, hogy kiszűrje a dízel motorok által kibocsátott, a környezetre és az egészségre káros részecskéket. A világon először az európai autógyártók szereltek DPF rendszereket gépjárműveikbe, és már akkor az IBIDEN szűrőit használták termékeikhez. Mostanra a világ számos autógyártó vállalata választja termékeinket, és ismeri el azok minőségét, jótékony hatását. Dolgozók Irányelv: Fontos számunkra, hogy minőségi munkakörnyezet kialakítása mellett biztosítsuk az egészséges életmód feltételeit dolgozóink számára. Meggyőződésünk, hogy a vállalati rendezvények erősítik és mélyítik munkavállalóinkban az összetartozás érzését. Nagyszabású rendezvényeink, a nyári Családi Nap, valamint a téli Karácsonyi party népszerűsége évről-évre nő.

Jabil

Jabil

Jabil a világ egyik legnagyobb elektronikai gyártó cége.Testre szabott tervezést, gyártást, disztribúciót és utólagos szervizt nyújt. A globális tevékenységük több mint 60 egységre terjed ki 4 kontinensen. Több mint 100.000 embert foglalkoztat. Az elmúlt 16 év során kétszámjegyü növekedést értek el.

Lear

Lear

A Lear Corporation Ltd. a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítójaként 35 ország, 202 gyártóegységében több mint 75 000 munkatársat foglalkoztat. Hazánkban is számos telephelyen folytat termelést; kiemelkedően Gödöllőn és Gyöngyösön. Vállalatunk az elmúlt évek eredményei alapján Magyarország legnagyobb és legeredményesebb munkáltatói közé tartozik. Termékeink közé tartoznak: autóvillamossági berendezések, gépjárműülés-, belső felszerelési rendszerek. Kereskedelmi politikánk legfontosabb eleme a kiváló minőség, amely az autóipar egyik legelismertebb beszállítójává tette vállalatunkat. Jelentős eredménynek tekintjük, hogy mérnökségünk integrált részévé vált a Lear Európának, és munkatársaink közül sokan nemzetközi szaktekintélynek számítanak.

LEGO Csoport

LEGO Csoport

Munka a LEGO Csoportban Négy jellemző teszi a LEGO Csoportot különleges munkahellyé. Ezek együtt alakítanak ki egy közös szemléletet, amely minden tettünket összefogja: Célorientáltság Roppant büszkék vagyunk munkánkra, és nagyon lelkesen dolgozunk. Nemcsak azért, mert szeretjük mindazt, amivel foglalkozunk, hanem azért is, mert végső célunk nem is lehetne ennél fontosabb. . A mi küldetésünk inspirálni és fejleszteni a jövő építőit azzal, hogy szerte a világban a gyermekeket pozitív játékba, kézzel megfogható, értelemmel felfogható kreatív tevékenységbe vonjuk be. Legyen az akár egy építőkészlet, egy digitális alkalmazás vagy egy tanulási élmény, a gyerekek a legfontosabbak számunkra, és mindennek, amit teszünk, ők adnak értelmet. Összetartó erő Egy szervezet, amelyben emberek és ötletek a lehető l legszabadabb módon találkoznak végtelen sok lehetőséget kínál. Ezért a közös tevékenységünk sikere sokkal természetesebb és szabadabban árad, mint egy hagyományos csapatmunka során. Mi ezt összetartó erőnek nevezzük: nyitott, egymást támogató együttműködés egy határok nélküli, globális közösségben, amelyben az emberek folyamatosan kapcsolatba lépnek aztán újra kapcsolatba lépnek egymással a munkájuk során. Az első dolgok egyike, amit észre fog venni, az lesz, hogy az egymás közötti kapcsolatunkban nyíltak vagyunk, amelyet az őszinteség, a bizalom és az a tény alapoz meg, hogy mi

Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft

Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft

A Mercedes-Benz a jövőben az eddigi kettővel szemben öt típussal jelenik meg a kompakt gépkocsik szegmensében. Az ehhez szükséges magasabb termelési kapacitást a Mercedes-Benz új, kecskeméti gyára segítségével valósítjuk meg. A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. feladata az új gyár felépítése és üzemeltetése, amely 2012-től a németországi, rastatti gyárral együttműködve fogja termelni a megszokott Mercedes-minőségben a jelenlegi A- és B-osztály utódainak 2 modelljét. A gyár évi 100.000 gépkocsi feletti kapacitással rendelkezik majd és több mint 2500 új munkahelyet teremt. Általános elvárások Változatos, szakmai kihívásokkal teli feladatokat kínálunk a vállalat különböző területein. Ahhoz, hogy a megszokott Mercedes-Benz minőséget garantálni tudjuk, a legjobb szakemberekre van szükségünk. Az alábbiakban általános elvárásokat olvashat. Az elvárások szakterületenként eltérhetnek ill. speciális szakmai és nem szakmai elvárásokkal bővülhetnek: megfelelő szakképesítés és gyakorlati tapasztalat, pályakezdők esetében megfelelő szakirányú végzettség, pozíciótól függően németnyelv-tudás, motiváltság, megbízhatóság, folyamatos tanulásra, képzésre való hajlandóság és nyitottság, csapatmunkára való képesség, rugalmasság és terhelhetőség.

Merkbau cégcsoport

Merkbau cégcsoport

A Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft. 1990 óta, immár 18 éve van jelen az építőipari piacon, s elmondható, hogy jelentős vállalkozás nem csupán saját régiójában, hanem országos viszonylatban is. A kezdetben tisztán építőipari kivitelezéssel foglalkozó vállalkozásunk a piaci kihívások és lehetőségek révén folyamatosan alakította, bővítette szolgáltatásait, tevékenységét. Napjainkban a Merkbau Kft-t 3 kiemelkedően fontos üzletága és 3 tevékenységi kör reprezentálja. A Merkbau cégcsoport összességében több mint 250 főt foglalkoztat, és ezzel a térség egyik meghatározó munkáltatója. Olyan magyar tulajdonú vállalkozás, amelyre a folyamatos fejlődés, növekedés jellemző, amely állandó kihívások elé néz, és kihívások elé is állítja munkatársait. A jó színvonalú munkavégzés elvárása mellett mind ezt úgy tesszük, hogy ugyanakkor emberközeliek tudunk maradni. Nálunk nincsen távolságtartó hierarchia, zárt ajtó vagy szigorú hivatali rend. Viszont vannak közös programjaink, kirándulások, csapatot építő együttlétek. Számunkra fontos hogy a közösségi értékeinket megőrizzük és továbbvigyük annak ellenére is, hogy a szervezet időközben kinőtte a kisvállalkozás kategóriát.

Tuti menü