Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közvetlen céges álláshirdetések linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Közvetlen céges álláshirdetések képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: cegesallas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 160 db
 Lechner Lajos Tudásközpont Nonprofit Kft.

Lechner Lajos Tudásközpont Nonprofit Kft.

Karrier Mi minden nap kezdetét örömmel várjuk, mert szívesen és szenvedélyesen foglalkozunk hivatásunkkal Kedves Látogatónk! Tudásközpontunk olyan embereknek nyújt hosszú távú karrierlehetőséget, akik törekednek arra, hogy a legtöbbet kihozzák magukból, nyitottak az újra, kreatívak és jól érzik magukat egy kihívásokkal teli munkavégzés során. Miért jó nálunk dolgozni? Biztos háttér Szakmai kihívások Folyamatos fejlődés lehetőség Jó csapat

4iG

4iG

Társaságunk jogelődjét 1990-ben egyedi szoftveralkalmazások fejlesztésére alapította magyar fejlesztők egy csoportja, akik célul tűzték ki, hogy a hazai piacon meghatározó kompetenciát építsenek fel Java, Ingres és más nyílt szabványú és forráskódú technológiákra.

A Közszféra Állásportálja

A Közszféra Állásportálja

Regisztráció nélkül szabadon kereshet az álláshelyek között. Regisztráció után lehetőség nyílik önéletrajzának elhelyezésére is adatbázisunkban. Felhívjuk figyelmét, hogy az önéletrajzának feltöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a közigazgatási szervek közvetlenül megkeressék Önt állásajánlatukkal kizárólag közszolgálati tisztviselői munkakör betöltésére (a közalkalmazotti törvény hatálya alá tartozó szervezetek ugyanis nem rendelkeznek hozzáféréssel a toborzási adatbázishoz). Az önéletrajz elhelyezése a toborzási adatbázisban azonban nem jelenti azt, hogy ezzel Ön automatikusan pályázatát is benyújtotta. Amennyiben egy közzétett pályázat felkelti érdeklődését, úgy az abban foglaltak szerint kell pályázatát továbbítania a munkáltatóhoz. Az állásportálon található pályázatok tartalmáért a pályázatot elhelyező, kiíró szerv felel és a KIH csak közzéteszi azokat.

A.R. Hungária

A.R. Hungária

Az A.R. Hungária ZRt. intelligens képfeldolgozásra alapuló biztonság- és közlekedéstechnikai informatikai eszközöket fejleszt, gyárt és értékesít. Ügyfelei olyan rendszer-integrátor vállalatok, akik a legkorszerűbb innovatív technológiák alkalmazásával kiemelkedő műszaki színvonalú rendszereket telepítenek partnereik számára. Az A.R. Hungária ZRt. mesterséges intelligens képfeldolgozó know-how-jára épülő biztonság és közlekedéstechnikai eszközei több mint 60 országban, közel 1500 partner elégedettségét vívták ki. A világ minden földrészén, Ausztráliától Brazíliáig, Koreától Szaúd-Arábiáig megtalálhatók rendszám azonosító, okmány olvasó berendezései.

AAM

AAM

A jelenleg több mint 200 főt foglalkoztató AAM Csoport 2007-es, közel 4 milliárd forintos árbevételével Magyarország vezető és a régió kiemelkedő tanácsadó cégévé vált. Az eddigi sikerekhez nagymértékben hozzájárult a közel 15 éves szakmai múlt, valamint a kiterjedt regionális helyismeret. Ezek révén válhatott az AAM a régió nem csak egyik legkompetensebb, de egyben legkeresettebb vezetési és informatikai tanácsadó szolgáltatásokat nyújtó vállalatává. A Csoport legrégebbi pillérét adó AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. története 1994-re nyúlik vissza. Az AAM 2001-ben alapította meg 100 százalékos tulajdonosként az AAM Technologies Kft.-t, kihasználva az alkalmazásintegráció területén keletkezett piaci rést. A 2003-ban részvénytársasággá alakult vállalat a tudatos regionális terjeszkedés jegyében 2005 végén alapította meg a ma már elismert piaci szereplőként működő romániai leányvállalatát, az S.C. AAM Management Information Consulting S.R.L.-t.

Accenture

Accenture

Az Accenture vezetési tanácsadással, technológiai szolgáltatásokkal és tevékenységek kiszervezésével foglalkozó világcég. Az Accenture az egész világon szerzett iparági és működési területeken szerzett páratlan tapasztalatával, minden részletre kiterjedő képességeivel és kutatásaival segíti ügyfeleit, hogy azok kiemelkedően teljesítő vállalatokká és kormányzati szervekké válhassanak. A cég 49 országban dolgozó több mint 178.000-es alkalmazotti létszámával 19,7 milliárd USD nettó árbevételt ért el a 2007. augusztus 31-én zárult pénzügyi évben. Az Accenture számos területre keres tehetséges szakembereket, hogy ügyfeleinek a legjobbat nyújthassa.

Aita

Aita

Cégünk jogelődjeivel együtt 1995 óta, azaz több mint 10 éve van jelen az informatikai és telekommunikációs piacon. Az AITIA International Zrt. jelenlegi névvel és formájában 2005. január 1-én jött létre annak érdekében, hogy korszerűbb és még dinamikusabb vállalati struktúrával meg tudjunk felelni a rendkívül gyorsan változó piaci környezetnek. Az AITIA International Inc. amerikai vállalatunkat szintén 2005-ben alapítottuk a tengeren túli kutatási és értékesítési csatornák hatékony működtetése érdekében. A cég tulajdonosai 100%-ban magyar magánszemélyek. Cégünk sem külföldi, sem belföldi külső befektetést nem vett igénybe eredményei eléréséhez. Munkáinkat csak saját anyagi és szellemi forrásokra támaszkodva valósítottuk meg. A cég nettó árbevétele 2005-ben meghaladta a félmilliárd forintot és folyamatosan növekszik.

Alerant

Alerant

Az Alerant Informatikai Zrt. a magyarországi nagyvállalati informatikai piac meghatározó tagja. Ügyfelei számára teljes üzleti megoldásokat nyújt. Tevékenységi körébe elsősorban Java (JEE) alapú alkalmazások fejlesztése, integrációja, bevezetése, támogatása tartozik, valamint átfogó segítséget nyújt az üzleti folyamatokhoz szükséges informatikai háttér kialakításától kezdve a vállalati informatikai infrastruktúra kiépítéséig, átfogó technológia létrehozásáig.

Állami Nyomda NyRt.

Állami Nyomda NyRt.

Az Állami Nyomda hosszú távú stratégiai célja a hatékony emberi erőforrás gazdálkodás, a munkavállalók munkaképességének fenntartása, alkotó szándékuk hasznosítása. Kiemelkedő fontosságú a vállalat számára a megfelelően képzett munkaerő, valamint az emberi erőforrás egészségi állapota. A magas színvonalú munka elvégzéséhez az Állami Nyomda NyRt lehetőséget biztosít a munkavállalók szakmai fejlődésére, a gyakorlati ismeretek bővítésére. Az egészség megőrzése érdekében a dolgozók rendszeresen szűrővizsgálatokon vesznek részt.

Hirdetés
Allianz

Allianz

Az Allianz Hungária Biztosító Zrt. vezető szerepe a magyar biztosítási piacon hosszú évek óta töretlen. Ahhoz, hogy ez a töretlen fejlődés folytatódjon, és a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk ügyfeleinket szolgálni, az egyik legfontosabb kulcs emberi erőforrásaink hatékonysága. Hisszük, hogy jelenlegi és jövőbeni sikereink munkatársaink odafigyelő szaktudásán, precíz, ügyfélközpontú napi munkáján és pozitív emberi együttműködésén alapszik.

Angliai munkalehetőségek hirdetései

Angliai munkalehetőségek hirdetései

ANGLIAI MUNKAHIRDETÉSEINKET magyar nyelvű munkahirdető weboldala. Konyhai kisegítő, szállodai és magánház takarító, segédmunka, vendéglátós, raktári munkák, nanny, idősgondozó és farm munkák legnagyobb és legfrissebb kínálata . A munkahirdetéseket böngészve megtalálhatod a legfrissebb angliai, illetve az egész Nagy-Britanniára vonatkozó munkahirdetéseket Magyar nyelven.

Auchan

Auchan

Az újonnan belépő munkatársak integrációjára nagy hangsúlyt fektetünk. Tapasztaltabb kollégáinknak komoly szerep jut az újonnan belépők felkészítésében. A mindenki számára biztosított képzéseken túl az új munkatársak mellé tapasztalt pártfogó kollégát is rendelünk, akinek feladata - s egyben felelőssége is - hogy megkönnyítse az új kolléga beilleszkedését, segítse őt a szakmai és helyi ismeretek minél gyorsabb elsajátításában. Törekszünk arra, hogy munkatársainkat már a belépéskor, majd azt követően folyamatosan új, aktuális információkkal lássuk el. Az információ-átadás egyik módja a képzés, mely a szaktudás fejlesztését szolgálja és elősegíti a személyes fejlődést.

Audi Hungária

Audi Hungária

Az Audi márka, és ezen belül Audi Hungaria Motor Kft. világpiaci sikere sokak számára ismert. Az autóipar élvonalába tartozó termékeket gyártani kizárólag elkötelezett és motivált munkatársakkal együttműködve lehet, akik a kihívásokban a fejlődési lehetőséget látják. Ezért kiemelten fontos az Audi Hungaria Motor Kft. számára, hogy munkatársainak olyan környezetet biztosítson, mely elősegíti szakmai elképzeléseik megvalósítását, ezen felül pedig támogatja karrierjük építését - akár külföldön is. Munkatársaink elégedettségét a bér - és béren kívüli juttatási csomagunk állandó fejlesztésével, tanulási lehetőségek biztosításával és támogatásával, illetve rendszeres munkatársi rendezvényeinkkel igyekszünk biztosítani. Célunk, hogy az Audi Hungaria Motor Kft. Magyarország legvonzóbb munkahelye legyen, és meggyőződésem, hogy a legjobb úton haladunk.

AVIS

AVIS

A szolgáltató központban jelenleg több mint 300 fő dolgozik. Munkatársaink 80%-a felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Üres pozícióink betöltésére elsősorban olyan pályakezdő fiatalokat keresünk, akik legalább egy európai nyelven tárgyalóképes szinten kommunikálnak. A hozzánk jelentkező fiatalok túlnyomó része felsőfokú végzettséggel rendelkezik, vagy gazdasági középiskolai végzettséggel, azonban ez utóbbi esetben legalább 1-2 éves, adott szakterületen szerzett tapasztalatot várunk el. Cégünk dinamikusan fejlődik, folyamatosan keres a meghirdetett munkakörökbe fiatal diplomásokat, pályakezdőket, valamint néhány év tapasztalattal rendelkező pénzügyi munkatársakat, könyvelőket, adatbázis-kezelőket és az ügyfélszolgálat területén jártas kollégákat. Keresünk továbbá behajtásban, biztosítási ügyintézésben is jártas munkavállalókat.

Aviva

Aviva

Az Aviva Csoport nemzetközi szinten a hosszú távú megtakarítások, a vagyonkezelési lehetőségek és a biztosítások specialistája. Az élet- és nyugdíjbiztosítások piacán Európa vezető pénzintézete, világszinten pedig az ötödik legnagyobb biztosítási csoport. Az Aviva Életbiztosító Zrt. Magyarország leghatékonyabb életbiztosítója kíván lenni, ügyfelei, tulajdonosai, alkalmazottai számára egyaránt. Valós pénzügyi igényeken alapuló életbiztosítási és megtakarítási szolgáltatásaink segítségével életre szóló kapcsolat kialakítására törekszünk ügyfeleinkkel.

AXA Csoport

AXA Csoport

Kiemelkedően rugalmas megoldásokra teszünk javaslatot, ami azt jelenti, hogy ügyfeleinket aktív szereplőknek tekintjük, akik kiválaszthatják, mit, hol és mikor fektetnek be, valamint eldönthetik, hogy milyen megtérülést részesítenek előnyben. A nemzetközi tapasztalatok egyértelműen azt mutatják, hogy a munkavállalók között egyre többen várják azt a cégvezetéstől, hogy ne a külső motivációnak minősülő pénzt, hanem a céghez és a munkához való kötődésüket erősítsék.

Balla Ingatlan

Balla Ingatlan

Cégünk a versenytársainál lényegesen kedvezőbb feltételeket kínál, nincs 'asztalpénz', magasabb jutalékot és juttatásokat biztosítunk - telefon, hirdetések, stb. -. Továbbá munkatársainknak az összes belső képzésünk ingyenes, nincsen rendszer használati díj vagy egyéb hasonló anyagi kötelezettség. Feltételek: - rátermettség, jó kommunikációs készség, jó megjelenés, - kitartó, kreatív, szimpatikus és empatikus személyiség, - lakóhely a munkaterületen, vagy közvetlen közelében, - számítógépes programok megfelelő szintű kezelése, - ingatlanközvetítői szakmai végzettség, vagy szakmai gyakorlat és szakmai ismeretek megléte előnyt jelent.

Tuti menü