Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kereskedelmi és élelmiszeripari szektor képes leírás - Közvetlen céges álláshirdetések.tlap.hu
részletek »

Kereskedelmi és élelmiszeripari szektor - Közvetlen céges álláshirdetések.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegesallas.tlap.hu » Kereskedelmi és élelmiszeripari szektor
Keresés
Találatok száma - 20 db
Cargill Magyarország Zrt.

Cargill Magyarország Zrt.

A Cargill a termelőkkel, élelmiszergyártókkal és ipari felhasználókkal együttműködésben fáradozik azon, hogy eredeti, friss ötleteket hozzon és az egész világon gyarapítsa az embereket. Hat kontinensen, közel 142.000 alkalmazottal, ismereteink szüntelen bővítésével arra törekszünk, hogy hozzájárulhassunk ügyfeleink sikeréhez és közösségeink gyarapodásához. A Cargill cég 1995 óta van aktívan jelen Magyarországon, amikor kisebbségi részesedést szerzett az Agrograin Kereskedelmi Rt.-ben, Magyarország vezető gabona-, olajos mag- és fehérjetakarmány alapanyag kereskedő cégében. Nem sokkal ezután takarmányozási üzletágunk is megkezdte magyarországi működését és jelenleg vezető a takarmányok és takarmány- formulák piacán.

CBA állások

CBA állások

A CBA alapelvei Stratégiai autonómia, mely azt takarja, hogy a központ és a régiós központok szabad mozgásteret adnak az üzleteknek, így az árukészletet a helyi igényeknek megfelelően tudják kialakítani. Másfelől a beszerzés egységesen zajlik, így lehet a legjobb fogyasztói árakat továbbadni a vásárlóknak. Közös akciós rendszer, mely mindig kedvező áron, jó minőségű termékeket foglal magában. Egyéni érdekek alávetése a közösséginek. Folyamatos bővülés, új tagok beléptetésével, illetve a meglévő tulajdonosi kör üzletszerzéseivel. Erőforrások közös befektetése, ezáltal nagyobb hatásfok elérése - közös marketing tevékenység, kereskedelmi szervezet létrehozása, dolgozók összehangolt képzése, központi raktár üzemeltetése.

Clearwater

Clearwater

A ClearWater Kft. 1995 óta működik Magyarországon, bevezetve egy az USA-ban már 50 éve alkalmazott szolgáltatást: az ásványvíz 19 literes palackokba történő töltését. Cégünk tehát 19 éve biztosítja hazánkban is a lételemünket szolgáló víz fogyasztását és az ehhez szükséges automaták bérbeadását, sőt a házhozszállítással járó kényelmet.

Coca-Cola

Coca-Cola

Az 1886 óta készített híres italuk íze a mai napig változatlan. 200 országban vannak jelen.A Coca-Cola értékesít a világ öt legnagyobb forgalmú üdítőitalából hármat beleértve a vizeket sport-és energiaitalokat is. Több mint 1,5 milliárd palackot érékesít naponta a cégcsoport. Az adott linken két magyarországi cégük állás ajánlatai találhatóak. Mit kínál a Coca-Cola? Izgalmas, változatos feladatokat egy nemzetközi csapatban. Előrelépési lehetőséget, folyamatos szakmai fejlődést és állandó kihívást. Végül, de nem utolsósorban a Coca-Cola munkatársai nem csak a világ legkedveltebb italmárkáit forgalmazzák, de tevékenységükkel pozitív hatással lehetnek a közösségre, az országra, sőt, az egész világra. A Coca-Cola magyarországi rendszerét két cég alkotja: a Coca-Cola Magyarország Szolgáltató Kft. - a The Coca-Cola Company helyi vállalata - amely a magyarországi marketingtevékenységet irányítja és a Coca-Cola termékek palackozásával valamint értékesítésével foglalkozó Coca-Cola HBC Magyarország Kft. A Coca-Cola Magyarország közel 1200 munkatársat fogalkoztat a termelés, logisztika, értékesítés, pénzügy, személyügy, vállalati kapcsolatok, marketing és informatika területén.

Danone

Danone

Emberi erőforrások A Danone Csoport mindent elkövet annak érdekében, hogy tehetséges, eredmény orientált és rugalmas munkatársakat nyerjen meg magának, akik készek vállalni a kihívásokat és képesek alapértékeinkkel azonosulni. Meggyőződésünk, hogy a bizalom az egyik legjobb ösztönző. A felelősségvállalás, amely igazi önállósággal társul a legkiválóbb módja, hogy az emberek sikereink részesei lehessenek.

DM-Drogeriemarkt

DM-Drogeriemarkt

A vállalat életében kiemelt szerepet tölt be az emberi erőforrás, ezért megkülönböztetett figyelmet szentelünk a személyes képességek fejlesztésére, és a megfelelő munkakörnyezet kialakítására. Lehetőséget biztosítunk alternatív foglalkoztatási formában történő munkavégzésre, különös tekintettel a részmunkaidős foglalkoztatásra. Számunkra fontos munkatársaink szakmai fejlődése, ezért odafigyelünk a belső karrierépítésre, a megüresedett pozíciókat dolgozóink számára is meghirdetjük. Képzéseink a vállalat minden dolgozójára kiterjednek. Célunk továbbá, hogy munkatársainkat a változatos feladatok és a fejlődési lehetőségek biztosításával elkötelezetté tegyük vállalatunk iránt.

E-food

E-food

Területi képviselő-szállító munkakörbe keresünk munkatársakat az 'Ide szállítunk' menüpont alatt található településekre. Cégünk készétel gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, melyet egy adagos kiszerelésben, fogyasztásra készen szállítunk házhoz hétfőtől péntekig, munkanapokon. Az ételek kiválasztása alapvetően heti előrendeléses rendszerben történik, de igyekszünk a lehető legrugalmasabban az Önök rendelkezésére állni, ezért akár a szállítást megelőző napon 15:00-ig megrendelheti, megváltoztathatja, vagy lemondhatja ebédjét!

Gastroyal

Gastroyal

Legfőbb feladatuknak tekintik, hogy a GASTROYAL mint márkanév fogalommá váljon. Ezért rengeteget tanultak, tapasztaltak, és minden munkafázist a saját bőrükön ismertek meg. Jelentős vendéglátói, dietetikai ismeretek, üzletvezetői, tulajdonosi tapasztalatok vezettek idáig. Ez az a cég, ahol dolgozni, csak szívvel,lélekkel lehet. Ez a mentalitás persze kemény követelményekkel jár magukra és a munkatársaikra nézve egyaránt. A GASTROYAL... ..... sok éve töretlenül fejlődő, növekvő márka. A márkát építők olyan emberek, akik tudják, hogy a legjobbak, a legnagyobbak lesznek. Legfőbb feladatuknak tekintik, hogy a GASTROYAL mint márkanév fogalommá váljon. Ezért rengeteget tanultak, tapasztaltak, és minden munkafázist a saját bőrükön ismertek meg. Jelentős vendéglátói, dietetikai ismeretek, üzletvezetői, tulajdonosi tapasztalatok vezettek idáig. Ez az a cég, ahol dolgozni, csak szívvel,lélekkel lehet. Ez a mentalitás persze kemény követelményekkel jár magukra és a munkatársaikra nézve egyaránt. Ez a töretlen hit és akarat mintázza, hogy a GASTROYAL olyan emberekből áll, akik Magyarországon egy egyedülálló céget építettek fel, mert mertek nagyot álmodni, és ezt az álmot megvalósították.

Hilti

Hilti

A Hilti csoportról röviden 1941-ben a huszonhat éves Martin Hilti testvérével mechanikai üzemet alapított Liechtensteinben, Schaanban. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a vállalat 1960-ban részvénytársasággá alakult, majd 1980-ban megalakult a Martin Hilti Tröszt, amely a vállalat hosszú távú fennmaradását hivatott biztosítani. A Hilti Csoport vezető helyet tölt be az építőiparban, illetve az épület-karbantartásban részt vevő professzionális ügyfelek számára történő, a piacon értékes, csúcsminőségű termékek fejlesztésében és gyártásában. Magyarországon 1968-ban megkezdődött a Hilti termékeinek forgalmazása, s a Hilti Hungária Kft. idén ünnepli 40. évfordulóját, és több mint 140 munkavállalót foglalkoztat. Cégkultúránk Minden erőnkkel egy elégedett és elkötelezett ügyfélkör kialakítására és egy szebb jövő felépítésére törekszünk. Cégkultúránk alapjai: a tisztesség, a bátorság, a csapatmunka és az elkötelezettség. Ügyfeleink sikere érdekében több mint 120 országban kínálunk olyan újító megoldásokat, amelyek igényeiknek a legjobban megfelelnek és számukra többletértéket hordoznak. Mit kínálunk? - kihívásokkal teli, motivált munkakörnyezetet - folyamatos szakmai tréningek és továbbképzési lehetőségeket - csapatszellemet - helyi és nemzetközi karrier lehetőséget - versenyképes jövedelmet és juttatásokat Csatlakozz a Hilti értékesítési csapatához! Folyamatosan bővülő érték

Hirdetés
Kométa

Kométa

A Kométa 99 ZRt. hazánk egyik legnagyobb sertésfeldolgozója. Az elmúlt évek során világszínvonalú termékeivel nemcsak itthon, de az Európai Unió számos országában is kiemelkedően fontos piaci szereplővé vált. Termékeink egy része egyedi fejlesztésű, exkluzív igényeknek, illetve mindegyik a korszerű táplálkozás követelményeinek megfelelő minőségű és csomagolású. Mivel fogyasztóink ízlése folyamatosan változik, termékfejlesztésünk követi a megújuló elvárásokat is: a hagyományos magyar jelleget megtestesítő készítmények mellett megjelentek az egyre kedveltebb, mediterrán ízvilágot tükröző termékeink is. A Kométa sikereinek záloga a partnereivel való együttgondolkodás és szoros együttműködés. A Kométa az első magyar húsfeldolgozó, amely a fejlettebb vevői és szállítói szolgáltatásmenedzsment érdekében bevezette az SAP rendszert. A kölcsönösen kimagasló eredményesség érdekében szorosan együttműködünk a kereskedőkkel a stratégiai programok kialakítása és a termékfejlesztés területén. Minőségpolitikánk középpontjában a vevő áll. A kiváló minőség, a gazdag választék, a rugalmasság, a megbízható szállítás és a több más szolgáltatás magas szakmai színvonala biztosítja termékeink értékesítését.

Nestlé Magyarország

Nestlé Magyarország

Nestlé mint munkaadó Tudjon meg többet a Nestléről, a motivációs rendszerünkről, arról, hogy milyen juttatásokat kínálunk dolgozóinknak. A Juttatási rendszer címszó alatt munkavállalóink számára kínált komplex juttatási csomagról olvashat. Amikor a Nestléhez csatlakozik, még nincs vége a tanulásnak: számos Képzési lehetőségeket kínálunk dolgozóink számára. Kíváncsi rá, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie a kollégáinknak? A Mit vár a Nestlé a dolgozóitól? menüpontra kattintva megtudhatja. A Területek rész a vállalat tevékenységi köreit mutatja be, részletezve, milyen szakembereket várunk az egyes területekre.

OBI

OBI

Az OBI vásárlóközönsége részben az egyéni vásárlókból (egyedül élők, családok, a legkülönbözőbb korcsoportú férfiak és nők), részben a kisvállalkozások mesterembereiből és hobby barkácsolókból áll. Németországban az OBI az egyik legismertebb márkanévnek számít. A legutóbbi felmérések szerint az emberek 98%-a ismeri az áruházlánc nevét (TNS Infratest 7/2005). Az OBI termékválasztéka négy területet ölel fel: a lakáskultúrát, a műszaki árukat, az építkezéshez-felújításhoz kapcsolódó termékeket, valamint a kerti cikkeket. http://www.obi.hu/hu/compan y/hu/Jobs_und_Karriere/index.html

Office Depot

Office Depot

Az Office Depot az egyetlen olyan áruházlánc Magyarországon, amely az otthoni dolgozószobától a nagy irodaházakig a berendezési tárgyak és technikai eszközök teljes skáláját kínálja. 700 különféle saját márkás termékük van Office Depot, Niceday, Foray és Ativa néven, amely a forgalom egyre nagyobb részét teszi ki.

Philip Morris

Philip Morris

A Philip Morris International (PMI) a világ vezető dohányipari cége. Termékeink körülbelül 160 országban vannak jelen. 2008-ban becslések szerint az Egyesült Államokon kívüli nemzetközi cigarettapiac 15,6%-át birtokoltuk. A fogyasztási adót nem számítva nettó 25,7 milliárd USD árbevételt és 10,2 milliárd USD működési bevételt értünk el 2008-ban. A világ 15 vezető cigarettamárkája közül hetet mi állítunk elő, nemzetközi és helyi termékből összetevődő termékskálánk pedig a felnőtt dohányosok széles körét igyekszik megszólítani. Elkötelezetten igyekszünk, hogy fogyasztóinkat mindig a lehető legjobb minőségű dohányáruval szolgáljuk ki.

Praktiker

Praktiker

Mit kínálunk leendő munkatársainknak? Érdekes, változatos munkát, multinacionális hátteret, Cafeteria- és prémiumrendszert, betanulási programot minden új belépőnek, továbbképzési lehetőséget. Praktiker csapat: szakemberek és kereskedők vagyunk Magas színvonalú szolgáltatást csak jól képzett, elkötelezett szakemberek képesek nyújtani. Leendő munkatársainknál fontos a jó munkabírás, a rugalmasság és a kreativitás. Várjuk mindazok jelentkezését, akik szeretnének sikeres, eredményorientált csapatunk tagjai lenni!

Spar

Spar

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 18. éve van jelen a magyar kiskereskedelmi piacon, és ez alatt az idő alatt Magyarország egyik meghatározó, országos élelmiszer és napi cikk kereskedelmi láncává vált. A cég SPAR szupermarketekkel és INTERSPAR hipermarketekkel van jelen hazánkban. 2003 októberétől a magyarországi Kaiser's szupermarketek is a vállalathoz tartoznak. 2006-ban a SPAR egy új üzlettípust hozott létre, a City SPAR szupermarketeket. Az intenzív hálózatbővítés fontos lépéseként 2008. augusztustól a 174 magyarországi Plus áruház is a SPAR-csoporthoz tartozik.

Tchibo

Tchibo

Erős márkanevek, maximális vevőorientáltság, versenyképes piaci helyzet, nemzetközi növekedés - ez a Tchibo világa! Sikerünket elsősorban munkatársaink kiemelkedő teljesítményének köszönhetjük. Ahhoz, hogy kiváló minőségű termékeink folyamatosan megfeleljenek a piaci elvárásoknak, erőteljes újító szellemre, rugalmasságra és a piaci változások gyors felismerésére van szükségünk. Dinamizmus, változásra való hajlandóság, lelkesedés a közös célokért és nemzetközi munkakörnyezet jellemez minket. Munkatársainknak nagyfokú önállóságot és fejlődési lehetőséget biztosítunk, tréningjeinkkel és karrier- menedzsment-programunkkal támogatjuk őket. A vezetők vállalaton belülről történő kiválasztása és kinevezése hosszú távon biztosítja szervezetünk jövőjét. Nemzetközi tevékenységünk folytán akár a külföldi karrierlehetőség is nyitott munkatársaink számára.

Tuti menü